שנים ארוכות של פתיבר בתוך הקפה, והסתרתם את זה מאיתנו?
טבילות, הצלחות ומסעות בזמן: טועמי חדש על המדף נצבעו
טבילות, הצלחות ומסעות בזמן: טועמי חדש על המדף נצבעו
קרבות חריפים, שקיות מתחסלות ומהדורות מוגבלות ככל שהעין רואה: טועמי חדש על המדף חגגו
חובב אוכל העלה לרשת סרטון שבו הוא חשף: כך צריך לפתוח את שקית הדוריטוס (או כל חטיף אחר) כדי שהוא יהיה הרבה יותר טעים. העוקבים היו המומים והאמת? גם אנחנו. צפו בטריק
שדרוג מנגלי, שדרוג סנדביצ'אי ושדרוג נשנושי: טועמי "חדש על המדף" השתפרו
יום האישה הוא רק דוגמא אחת ליום שבו המותגים החזקים והמוכרים בעולם מרשים לעצמם לעשות שינויים אשר ביום רגיל היו נחשבים ל"חילול הקודש". ובישראל? הנה כמה דוגמאות לאיך עושים את זה נכון, וגם איך פחות
ערגליות שקמו בבוקר נועזות, סוכריות שלא דורכות על המצפון, קפה טורקי עם קיק וגם מהדורת חטיפים ש*מאוד* חיכינו לה: טועמי "חדש על המדף" נערכים לקיץ
רשת המסעדות "פיצה האט" המציאו פיצה עם קראסט של דוריטוס. היה מי שהגיב בהתלהבות: "אמצא את הפיצה הזאת גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה בחיי" והיה מי שלא: "זה נראה ממש מגעיל"
בשבת יובא למנוחות ארץ' ווסט, האיש שהפך את החטיף המקסיקני למותג אמריקאי, שמת בשבוע שעבר בגיל 97. לדברי בתו, בטרם יכוסה כד האפר בעפר, יפזרו מעליו פתיתים מהחטיף הכה מזוהה עמו
החורף משתלט: מהדורה מיוחדת של סלטים, אפרסמון מיובש לט"ו בשבט, גלידה אורגנית ופטריות קפואות (אחרי הגשם)