דווקא שם, הכי רחוק מג'ורג' וג'ון: תומר טל על ההשראה, וההכרעה
קמומיל, צלחות מעופפות וחדר עם נוף
קמומיל, צלחות מעופפות וחדר עם נוף
האיש שראה הכול מדבר
הדרך הישראלית האולטימטיבית לסיים יממה
בשורה בינלאומית, קליטה ישראלית ומסלולי אוכל: החדשות הטעימות של ישראל
המהדורה השלישית של הרשימה היוקרתית ויתרה אמנם על הטקסים והשטיחים האדומים בצל המלחמה המתמשכת בעזה, אבל התעקשה על הכללת מסעדות כחול-לבן בצמרת
הם רכים, הם אווריריים והם פשוטים עד כדי כך שהיינו צריכים לבדוק את המתכון
מעבר לים רואים את חוסר ההבנה של העולם, כאן תקבלו אותי ואת הצוות עם הלב על הצלחת | טור מיוחד של תומר טל לקראת פתיחתה המחודשת של מסעדת ג'ורג' וג'ון
סושי חדש בתל אביב, פוד טראק חדש על שפת הכנרת ומבצע מרגש למען העוטף: החדשות הטעימות של ישראל
מכינים בפעם אחת מנה עיקרית לחג. מתכון מושקע אבל לא מסובך של השף תומר טל (ג'ורג' וג'ון, מלון דריסקו) שמציג נתח צלוי ואורז שמתבשל ביחד עם מיצי הבשר, כן זה טוב כמו שזה נשמע
השף תומר טל עם סוד לשיטת תיבול שישאיר את סלט החסות המושקע הזה פריך ונהדר עד להגשה
משהו לשאוף אליו, משהו לפנטז עליו והרוטב שמחבר הכול ביחד
אתם יכולים להמשיך ללכת בדרככם. עדיף אבל שתפסעו בסימוני הנעליים שהושארו על השביל
כוכב נוחת מתאילנד, כוכב נכנס למטבח וארוחה צפונית שגרמה לנו להתניע את האוטו: החדשות הטעימות של ישראל
טליה לוין יצאה לחגוג טרום יום הולדת בעיר היפה ביותר בעולם. היה דריסקו
היא מושלמת באינספור מנות, מצוינת בתוך מאפים, רוקדת עם עוגות ונהדרת סתם ככה על לחם - ועכשיו תומר טל מ"ג'ורג' וג'ון" מכניס אותה למטבח שלכם
יש בתל אביב מספיק מסעדות עם אוכל ברמה הזו. בטח שלא בשביל זה באים לג'ורג' וג'ון
איך האוכל במסעדה שגרפה את המקום הראשון, כמה כיף למנהלת עמדת הביצים בארוחת הבוקר של המלון בימים כאלה, ומה בדיוק הסיפור עם כדורי הטניס של תומר טל?
המהדורה השנייה של הטקס היוקרתי באבו דאבי רכבה על המומנטום של שיראל ברגר והציגה כניסות חדשות לצד התבססויות כחול-לבן חזקות. כעת רק נותר לעולם להכיר ולהוקיר את פלאי האוכל שמחוץ לתל אביב
מסיבות משמחות, נסיבות משמחות ופתיחות משמחות: החדשות הטעימות של ישראל
חומרי גלם שהולכים לפח, שפים עם משימה יצירתית במיוחד ומסעדות שרק מחכות לאתגר: אחד האירועים הקולינריים המרתקים שידענו יוצא לדרך
הר הציפיות שיושב על הכתפיים של תומר טל מוצדק. עכשיו רק צריך לעמוד בהן
תומר טל לקח את ג'ורג' וג'ון הכי גבוה שאפשר, ראה איך הקורונה חותכת הכול בשיא, וחזר כדי לעשות הכול מחדש, בלי לשכוח את הבית של סבתא והמיטה של הילדים
ג'ורג' וג'ון החדשה מספקת משב רוח מרענן, בין היתר כי אין לה את הדחף לנסות להיות מגניבה, עם חומרי גלם מהטובים שיש, קונספט נכון וביצוע ללא דופי - השף תומר טל עשה עבודה פשוט מעולה, סוף סוף מסעדה שעושה לנו נחת