בצל ירוק צלוי עם גבינה ורוטב בול
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
כמה ימים לאחר יום הולדתו ה-91 הלך לעולמו השחקן, הזמר, המוזיקאי והיוצר, חתן פרס התיאטרון הישראלי, שנחשב לאחד האמנים הראשונים שהעלו מופעי יחיד בישראלי ונודע בקול הבס העמוק שלו
הלחם הזה אינו דורש מרכיבים רבים, הוא קל מאוד להכנה, יש לו טעם מדהים, ארומה משגעת ופריכות מופלאה מבחוץ
תערובת עשבי תיבול ירוקים וארומטיים לכבד עוף (או טלה) על האש. מכינים בקלות ומפנקים את האורחים בנתחי בשר עסיסיים ומלאים בטעמים. חג עצמאות שמח
באפיה, על הגריל ואפילו באידוי. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את עונת הבצל הירוק ומכינה שני מתכונים בפחות מ-20 דקות