בצל ירוק צלוי עם גבינה ורוטב בול
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
עידו פיינר ממסעדת עמק בראסרי עם מתכון פשוט אבל מתוחכם
מהפיכה ישראלית מרעננת באדיבות *טבח*
אמת ואינטגריטי, ייחוד ואופי, והרבה נדיבות
השקה קפואה, השקה רותחת ולא מעט הפתעות באמצע: טועמי "חדש על המדף" מברכים
קינוחים שקיבלו אישור להשתולל חופשי ושפים שניצלו את זה: טועמי "חדש על המדף" הסתחררו
אוכל כל כך טעים, במחיר כל כך הגון? מצאתי כיף גדול בתחנת דלק
אחרי ההצלחה של רוברטה וינצ'י בפרדס חנה, עידו פיינר פותח את עמק בראסרי במשמר השרון, ומשלים באופן סופי את המהפך מתחילת הקריירה
אחרי שגרם לתל אביבים לנהור לפרדס חנה באוטובוסים, עידו פיינר, השף של רוברטה וינצ'י פותח הפעם בהרצליה הישנה את רוברטה'ס בורגר, המבורגריה מגניבה עם חומרי גלם מוקפדים במיוחד וכמה הפתעות לא צפויות בין הלחמניות
עונת הלימונים בשיאה והשף עידו פיינר מנצל אותם כדי להכין פטוצ'יני לימונה, מנה המבוססת על שני מרכיבים בלבד - לימון וחמאה, שיוצרים יחד מנה מושלמת ועשירה בטעם
לפני שנה החליט השף עידו פיינר לסגור את המסעדה שלו בת"א, לעזוב את העיר ולהצטרף לחיי המושב של בת זוגו, שי שבח, בעלת חוות קיימא בארותיים. כעת הוא מצטרף למטבח של מסעדת רוברטה וינצ'י בשיתוף פעולה זוגי יוצא דופן. חלק ראשון בהפקת מתכונים מיוחדת
למסעדת גריג של עידו פיינר, לשעבר סו-שף במול ים, יש את כל הקלפים להיות מסעדת שף קלאסית מצליחה. עם אוכל טוב ותמחור שפוי היא יכולה להיות הדבר הבא, אם רק תמצא את האיזון בין הקלאסיות הכבדה לאהבת הקהל לגימיקים קלילים