סיר דגים חורפי של מושיקו גמליאלי
בבר 51 של השף מושיקו גמליאלי, יש תבשיל דגים בתוך רוטב ירוק, סמיך, חמצמץ וקצת חריף, מאז שאכלנו אותו הוא לא יוצא לנו מהראש. סיר שלם ממנו, הוא כבר בגדר חלום. עכשיו כשיש לנו מתכון הוא עתיד להתגשם כבר בארוחת שבת הקרובה
בבר 51 של השף מושיקו גמליאלי, יש תבשיל דגים בתוך רוטב ירוק, סמיך, חמצמץ וקצת חריף, מאז שאכלנו אותו הוא לא יוצא לנו מהראש. סיר שלם ממנו, הוא כבר בגדר חלום. עכשיו כשיש לנו מתכון הוא עתיד להתגשם כבר בארוחת שבת הקרובה
הדיי עפאים מקבל את האביב בדרך הכי טעימה שאפשר, וגם אתם יכולים
לפני שנה החליט השף עידו פיינר לסגור את המסעדה שלו בת"א, לעזוב את העיר ולהצטרף לחיי המושב של בת זוגו, שי שבח, בעלת חוות קיימא בארותיים. כעת הוא מצטרף למטבח של מסעדת רוברטה וינצ'י בשיתוף פעולה זוגי יוצא דופן. חלק ראשון בהפקת מתכונים מיוחדת
יש לה ריח של דשא וטעם הדומה לתרד, אבל עשבוני ועשיר. בתחילת החורף אוכלים אותה טרייה בסלט ובצרפת מקציפים אותה למרשמלו. משה בסון ממסעדת אקליפטוס בי-ם מספר על החוביזה
הכירו את עשבי החורף הנפוצים במטבח הערבי: עולש בר וחוביזה. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מכין 2 מתכונים קלים ובריאים
במקום ללקט עשבי בר בגליל, עשו זאת ליד הבית בין המוסכים והחנויות. אורן גולדפינגר מכין 2 מתכונים טבעוניים של חוביזה
באדיבות השף דוח'ול ספאדי, מסעדת דיאנא