ברוסקטה ביתית של מושיקו גמליאלי
מושיקו גמליאלי מגיש לנו מנה מושלמת לערב רומנטי - ברוסקטה עם ממרח פלפלים מותססים, דג נא, תותים ואבוקדו
מושיקו גמליאלי מגיש לנו מנה מושלמת לערב רומנטי - ברוסקטה עם ממרח פלפלים מותססים, דג נא, תותים ואבוקדו
בבר 51 של השף מושיקו גמליאלי, יש תבשיל דגים בתוך רוטב ירוק, סמיך, חמצמץ וקצת חריף, מאז שאכלנו אותו הוא לא יוצא לנו מהראש. סיר שלם ממנו, הוא כבר בגדר חלום. עכשיו כשיש לנו מתכון הוא עתיד להתגשם כבר בארוחת שבת הקרובה
מושיקו גמליאלי בטייק אוף משלו לבניה קאודה, הפונדו של האיטלקים - ירקות פריכים ברוטב חמאה עדין, עם עשבי תיבול טריים וקוביות של גבינה מלוחה לתוספת טעמי אוממי
הספר הכי נקי על המדף רוצה שתלכלכו אותו. מאוד
אז היה לנו כיף לשבת ברדלר, השירות היה מצוין וגם התמחור רוב הזמן סביר והגיוני. רק שהאוכל, הו האוכל
יותר מדי דברים במקום הזה, גורמים לנו להמר עליו כהבטחה הגדולה של סוף קיץ 2022
הלקוחות הסלבס ("זה מפחיד אותי"), עליית המחירים ("אני נאבק שזה לא יגיע ללקוח") וחוסר פרגון ("נהיה קטע שאף שף לא מעז להגיד, וואלה, טעים שם"). מושיקו גמליאלי, השף מאחורי שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב (בר 51) ובירושלים (מונא), פותח הכל (גם מקום חדש)
יש מגרש גרוטאות למנה ראשונה, תמנון למנה עיקרית וקללות של גורי אלפי לקינוח: ברוכים הבאים למטבח ההכנות של "הטבח"
אבי אפרתי מגיע לבר 51, המקום הכי מדובר בעיר בשבועות האחרונים, בגזרת האווירה אין לו אף מילה רעה להגיד, באשר לאוכל זה כבר סיפור אחר
עכשיו כשהעונה הקרה הסתיימה רשמית אין יותר מקום לתירוצים, הגיע הזמן לצאת מתרדמת החורף, ואנחנו כאן כדי להכניס אתכם לעניינים, קבלו את ארבעת המקומות הכי לוהטים ומדוברים שנפתחו כאן בחודשיים האחרונים, בזמן שנמנמתם
לא מעט תל אביבים נוהגים להתנשא לעיתים על ירושלים, אבל באזז כמו שיצר בר 51 החדש ברחוב הירקון בת"א, בניצוחו של השף מושיקו גמליאלי וקבוצת מונא הירושלמית, לא זכור לנו כבר הרבה זמן. כל הפרטים, והכי חשוב - מה אוכלים במקום הכי חם של הרגע
איזור חיוג 02 מתחדש עם שיפודיית שף משודרגת, בייעוצו הקולינרי של מושיקו גמליאלי - השף של מונא הפופולרית; התפריט, כשר עם נשמה ירושלמית, יציע פתיחת שולחן של סלטים משתנים והרבה בשר ושיפודים בתיבולים מקוריים. כבר נהיה כאן חם יותר
קבוצת מחניודה שפתחה לאחרונה מסעדה גם בלונדון נפרדת ממסעדת מונא הירושלמית ומוכרת אותה לידי השף בפועל, מושיקו גמליאלי. על הכוונת גם התרחבות לפריז