לפנק, לפנק, לפנק: קדירת בשר עם שעועית ושומר
דורון אלבז דאג במבצע צוק איתן לפנק באוכל טוב אלפי החיילים שחלפו בכל יום בתחנת הריענון שהקים. השף ניר צוק הגיע הפעם אליו הביתה כדי לפנק אותו בתבשיל קדירת בשר עם שומר ושעועית ואסקלופ שייטל ביין לבן
דורון אלבז דאג במבצע צוק איתן לפנק באוכל טוב אלפי החיילים שחלפו בכל יום בתחנת הריענון שהקים. השף ניר צוק הגיע הפעם אליו הביתה כדי לפנק אותו בתבשיל קדירת בשר עם שומר ושעועית ואסקלופ שייטל ביין לבן
ארוחה טובה לא חייבת לקחת יותר מכמה דקות, אם רק יש בידכם את הנתח הנכון. ניר צוק מכיר לכם את נתח השייטל וצורב פרוסות דקיקות על מחבת עם מעט מרווה ויין לבן להעשרת טעמים
נתח השייטל הוא אחד הנתחים השימושיים ביותר במטבח עם טעם עשיר, מחיר נוח ובלי הרבה שומן, הוא מתאים כמעט לכל צורת בישול. שאול בן אדרת פורס אותו וצורב על המחבת עם לימון מרענן, מרווה ואגוזי מלך קצוצים