אוכל, שתייה, יגון, תקווה: ארבע שיחות עם רוני קובן
בשלנית מקריית שמונה, מסעדן מרמלה, מזקק מקיבוץ חניתה וניצולה מכפר עזה, פגשו את רוני קובן במרכז הקולינרי אסיף, לשיחות מרתקות על אוכל ואלכוהול בשנה שחלפה. היה מרגש
בשלנית מקריית שמונה, מסעדן מרמלה, מזקק מקיבוץ חניתה וניצולה מכפר עזה, פגשו את רוני קובן במרכז הקולינרי אסיף, לשיחות מרתקות על אוכל ואלכוהול בשנה שחלפה. היה מרגש
בצקים, אומנות, זכרונות ומטבעות: החדשות הטעימות של ישראל
חגיגות, עוגות, מסיבות ועצמות: החדשות הטעימות של ישראל
אוכל של ארץ, בארץ האוכל
עוגות, חגיגות, פשטידות והתעלפויות לבנות: החדשות הטעימות של ישראל
מרכז אסיף גילה מה באמת חשוב עכשיו לחיילים שבשטח. התוצאה היא סיורים קולינריים חינמיים ברחבי הארץ
ספינג'-בוקס, בייקרי-טראק, בראנץ'-חנוכה ועוד כמה ביטויים מופלאים: החדשות הטעימות של ישראל
ברנדון קראסטובסקי לא ידע עלינו שום דבר לפני מבצע חרבות ברזל. זה לא הפריע לו לארוז את "הנשק" שלו ולהתגייס
תנו לסיר של הביסטרו הנצרתי הנהדר להיות גם הסיר של הבית שלכם
אוכל של בית, אוכל של אמא מרסל, ובעיקר סוד "פתיתי שלג" מסתורי שנחשף סוף סוף
קפה אסיף ומיכל גולדברגר נפגשו רק כדי לחגוג יחד עצמאות, ומאז התבנית לא מפסיקה להתיישר
מתי ראיתם בפעם האחרונה פועל אוכל באמצע העבודה במסעדה? מסעדות הפועלים הן מוסד הולך ונעלם או אולי בכלל מיתוס? תערוכה חדשה במרכז אסיף לתרבות קולינרית מבקשת לחקור, לשמר ולבחון מה עבר עליהן במשך השנים מקום המדינה. במהלך עבודתם נמצא גם מתכון נפלא שכל כולו מחווה
בימים כאלה של נטייה להתכנסות, היא אוהבת להרים את עצמה וליזום בילויים במקומות חמימים. טליה לוין עם שלוש סיבות מעולות לצאת מהבית באמצע החורף
הגענו לקפה אסיף ערוכים ומוכנים לאחת הארוחות המשמחות של הזמן האחרון, אבל כבר אחרי הביס הראשון היינו צריכים לקחת רגע כדי לנסות להבין מה קורה כאן
הקרפצ'יו בר חוגג 5 שנים ועושה מסיבת רחוב עם מנת קרפצ'יו ענקית, ובמסעדת לבן החלה עונת הפטריות. האירועים הקולינריים השווים השבוע
מחפשים להימלט מהחום ולאכול מנה מרעננת וקרירה? 5 מנות קלילות, קרות ומצננות יורידו לכם את הטמפרטורה בגוף ב-10 מעלות לפחות
מנות בריאות מרוקאיות, תפריטי קיץ של עינב ברמן המוכשרת ומנות חדשות של אורנה ואלה. כל האירועים החמים לשבוע הקולינרי הקרוב
הן כולן מוצלחות, עובדות כבר תקופה ומיוחדות כל אחת בתחומה. כנסו ובחרו מהי מסעדת השנה שלכם
בחלל זעיר וצנוע בתל אביב, מבשלת עינב ברמן אוכל פשוט ומתוחכם כאחד. אבי אפרתי חזר מ'אסיף', וכבר הוא מתגעגע
צבי טריגר נדבק בקדחת חג האהבה והכין לכם עוף בשמפניה לזוג. קורה שאנשים שוכחים את שם המדור של עצמם
איתי להט יצא לאכול ב"אסיף" החדשה והמדוברת שפתחו יוצאי ארנה ואלה. מסקנות: 1. שמח. 2. אוכל טוב. 3. שימו מוזיקה