ארמון סהרה, נין: נשאת עבאס חושב שהארץ שלנו מבורכת. קשה שלא להשתכנע
האיש שראה כבר הכול נכנס שוב למטבח. תנו לאצבעות שלו לדבר
האיש שראה כבר הכול נכנס שוב למטבח. תנו לאצבעות שלו לדבר
טיול גלילי, הרפתקה תאילנדית ומפגש פסגה יפואי-חיפאי: החדשות הטעימות של ישראל
ג'אסיה שנמצאת באחד המקומות הכי מיוחדים בארץ היא מסעדה יוצאת דופן, המשלבת שניים מהמטבחים הכי אהובים בישראל. הגענו לפגוש את השף, ויצאנו עם לא מעט תובנות וטיפים מועילים. צפו בכתבה המצולמת
לאחת המסעדות הכי טובות בישראל מגיע קרדיט. הארוחה הזאת מימשה אותו
מסביב יש לא מעט מלכודות תיירים מפתות. אתם מוזמנים לדלג עליהן ולהיכנס לכאן
המשאלה שלו, המשאלה שלנו, המשאלה של כולם - הכול מתגשם בדיר אל אסד
שגרירי הרצון הטוב של העיר ראו את הרחובות עולים באש, והביאו מטף מספיק גדול בשביל לכבות הכול, ולהעלות שוב חיוך על הפנים
שילוב של מטבח דרוזי, סורי וערבי ותפריט טבעוני מיוחד וטעים - לצד כל המסעדות המוכרות בכפר ראמה, יש סיכוי שפספסתם את מזאג'. הנה כל הסיבות לבוא לבקר כאן
חומוס-צ'יפס-סלט חפשו במקום אחר. כאן עושים אוכל ערבי אמיתי
שנים ארוכות של ביקורים במסעדת תשרין ותחינות בלתי אלגנטיות עשו את שלהן, כנראה, וגם אתם יכולים ליהנות
המסלול המפותל של זיזו התחיל בארץ ישראל הישנה, נפוץ לירדן ולכווית, והסתיים היכן שכל מסלולי החיים הראויים מסתיימים בסופו של דבר - בבית, עם חומוס
בחלל משגע, בלב יפו, החל לפעול ביום שישי האחרון מתחם דה יאפא, שיפעל בשלושה כובעים שונים: חלל לאירוח כנסים וסדנאות בימי חול, יריד אוכל מסורתי לקחת הביתה בשישי, ומסעדה ערבית אותנטית בשבת
זאכי, טעים בערבית, היא מסעדה חדשה שנולדה מחברות ותיקה, בלב שכונת פלורנטין, עם אוכל ערבי ביתי, אמיתי ומסורתי, מקציצות חומוס, דרך מנסאף אנטריקוט ועד מקלובה. אתם הולכים להיות מאוד רעבים בעוד 3...2...1...
אבי אפרתי הגיע לאל ג'מילה החדש ביפו, מלא ציפייה לאוכל ערבי טוב. אבל כשהקונספט הרבה יותר חזק מהאוכל, מתגלה שהתקווה למסעדה ערבית טובה תאלץ להיגנז לעת עתה
בתור מנה מפנקת לארוחה משפחתית או כתבשיל אורז איכותי שגם ילדים יאהבו - דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מנסף
היא נקראית על שם הכלי בו מוגשת ונחשבת מהקלאסיקות של המטבח הערבי. דוחול ספאדי מכין סינייה בשר טלה וטחינה
רגע לפני שהעונה מסתיימת, מכין השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא תחתיות ארטישוק ממולאות בשר טלה שימלאו את הבית בניחוח אביב
השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא בטור חדש ובו יתן בכל שבוע מתכונים מהמטבח הערבי. השבוע - סלט שקדים ירוקים, רגע לפני שנגמרת העונה
עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מתכונן לאביב וצולה דניס שלם על האש עם פלפלים צבעוניים, מנה שעושה הרבה רושם
עומר עילואן שף מסעדת חג' כחיל, מכין מנת מג'דרה ומספר למה כבר לא מכינים אותה מבורגול ומה הדרך הטובה ביותר לדעת שהיא מוכנה
סוף שבוע סוער מתקרב ואיתו מתכוני הקדירות. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו מכין פוח'ארה ותבשיל שעועית עם בשר
שף עומר עילואן מחג' כחיל ביפו, מכין שני מרקים עשירים למדור האוכל הערבי. תוספת של פיתה, לחם או בצל בלאדי תעשה לכם ארוחת חורף מושלמת
עומר עילואן נזכר בזמנים בהם היו מעשנים פריקי במרכז הכפרים ונותן מתכונים ל-2 תבשילי פריקי מחממים וקלים להכנה
מדור האוכל הערבי חוזר לכבוד חנוכה. הפעם, מכין עומר עילואן מחג' כחיל ביפו, מטוגנים כמו פטייר, ג'יבני ומקלות זיתים
אם אתם מחפשים תבשיל לארוחה חגיגית, לעומר עילואן, ממסעדת חג' כחיל ביפו, יש את התשובה - צוואר טלה ממולא אורז ותבלינים
רגע לפני תחילתו של צום הרמדאן, השף עומר עילואן מחג' כחיל ביפו נותן מתכון לממתק שאוכלים בסוף הצום, העטייף
הקובה המטוגן הוא ללא ספק הכי טעים אבל גוזל זמן הכנה רב. עומר עילואן מחג' כחיל ביפו מסביר איך מכינים ונותן טיפ לקיבוב נעים
במקום לנגב בחומוס, השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו, מכין מחמא'ר - עוף צלוי ומתובל בסומאק עם הרבה בצל על פיתה עיראקית
השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו מבשל עם לוביה, ריג'לה ובמיה ונותן טיפים לשמירתה בייבוש או הקפאה כדי שתחזיק גם בחורף
כולם חושבים שלבנה טובה רק על פיתה. השף עומר עילואן ממסעדת חג כחיל ביפו מכין שני מתכונים קיציים עם לבנה ומוכיח אחרת
במדור חדש מכין השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מנות מהמטבח הערבי. הפעם מככבים חצילונים קטנים מהשוק