מאכל שמתאהבים בו מחדש
מהמטבח של סבתא ועד למסעדות בווינה, השניצל תמיד יחכה. סלעית רוסק בשן מספרת על תשוקה שלא נגמרת למאכל שעלה לארץ וכבש את ישראל בסערה
מהמטבח של סבתא ועד למסעדות בווינה, השניצל תמיד יחכה. סלעית רוסק בשן מספרת על תשוקה שלא נגמרת למאכל שעלה לארץ וכבש את ישראל בסערה
הנס פיגלמולר ומשפחתו מטגנים שניצלים בווינה כבר מאה שנים והופעתו לגלות שבארץ אוכלים אותו בפיתה. הם דופקים אותו דק-דק ואז זורקים לשמן
גדלנו על במבה ושווארמה בבגט, ולכן לא נכחיש שהמטבח הישראלי יצר כמה מוטציות אבל אנחנו אוהבים אותו כמו שהוא. כתבה חמישית