הן הובילו מיליוני עוקבים לנקודות הטעימות של ישראל. זה מה שקרה *אחרי* החומוס
כי בשלב הנוכחי של מעגל החדשות שלנו, אולי כדאי פשוט לתת לעולם האוכל להוביל
כי בשלב הנוכחי של מעגל החדשות שלנו, אולי כדאי פשוט לתת לעולם האוכל להוביל
זכרונות ילדות, עבודה קשה ובלגן שמח נכנסו לתוך פחמימה. פלא שיצא ככה טעים?
הסוחרים ברחבי הארץ, שלא יכולים לשוב עדיין לשגרה, מתוסכלים מהתנהלות הממשלה ומאשימים את המדינה בהפקרתם. מסע בין הדוכנים מחיפה ועד באר שבע מגלה מציאות עגומה, והמוכרים כועסים: "זה לא מובן לנו: חנויות בגדים כן ושווקים לא? כולם מתעלמים מאיתנו"
כל חובבי האוכל והפודיז כבר יודעים - חווית קולינריות אמיתיות יש בעיקר בשווקים, ובישראל יש כמה שווקים ממש נפלאים, בהם מתרחשות לא מעט הרפתקאות טעימות, יש מי שכבר עשו מזה עסק ויקחו אתכם לסיורים קולינריים אופנתיים, אבל אתם גם לגמרי יכולים לעשות את זה בעצמכם
הוא הגיע מבית מסורתי בדימונה, התנסה לגמרי במקרה והפך בגיל 20 למלכת דראג: "אם אני מאתגר את הקהל, הצלחתי". תכירו את מאמא דה לה סמאללה
ציון מהסביח של ציון בשוק התקווה, מזכיר למונה את הפרק המיתולוגי מסנייפלד, נו ההוא עם המרק, אבל ברגע שהוא נותן את הביס הראשון בסביח עיג'ה לא אכפת לו יותר מכלום
האיש שאחראי למהפכה הקולינרית שהתחוללה בשוק התקווה בשנה האחרונה, ממשיך לפתוח מקומות, והפעם - דוכן קטן, שמתמחה בשתי מנות מרוקאיות בלבד, אבל וואו, איזה מנות
בכולנו ובליכוד הגיעו למסע שכנועים בין הדוכנים והתקבלו עם תופים, נשיקות ואבטיחים, אך בחלק מהזמן גם חטפו אש מצד העוברים והשבים. "אין לי כסף", אמרה אחת מהן, בעוד שקונה אחרת הסבירה למה נתניהו נשאר "בדם" של השכונה: "אם כבר לא זול, לפחות שיהיה ביטחון"
הצמד שפתח את מסעדת השוק הקובייה המדוברת, עושה זאת שוב הפעם עם קפה הודיה: בית קפה - מסעדה, אשר נמצא מעבר לכביש, ומציע אוכל מושקע בסגנון כפרי, בעיצוב מגניב במיוחד
מחירים הוגנים, בחירת לוקיישן מבורכת, כוונות טובות ומנות יפות לתפארת האינסטוש יש בביסטרו-השוק הקובייה, בשוק התקווה. אז מה מונע ממנו לתפוס מקום משמעותי בסצנת המסעדות של ת"א?
המסעדות העיראקיות ממשיכות להיעלם מהנוף המקומי. מסעדת דוד חביב בשוק התקווה שבתל אביב עומדת סגורה מזה כחודשיים, האם איבדנו עוד מוסד ותיק?
אם אתם מתגעגעים לשוק של פעם, החוויה הכי אותנטית שתוכלו למצוא מסתתרת דווקא בתל אביב, בשוק התקווה שמציע טעמים מסחררים ממטבחי טורקיה, תימן ובוכרה
לא מלוטש כמו שוק איכרים, בלי מסעדות שף כמו שוק הכרמל וההיפסטרים התל אביביים מעדיפים את שוק לווינסקי, אבל שוק התקווה מציע את האקס פקטור שאין לאף אחד אחר: אותנטיות
מסעדת שאול מוצפי שהחלה את דרכה בתור עגלה בשכונת התקווה בשנות ה-50, הפכה למוסד משפחתי ותיק שמכין את אותו קבב כמו פעם
מסעדות פועלים, דוכנים, פאלודה והמון ריח של עמבה. ברוכים הבאים לסיור מסעדות בשוק התקווה