עוגיות שוקולד צ'יפס לבן חלומיות, בניחוח תפוזים
גרסה סתווית לעוגיות השוקולד צ'יפס האייקוניות - עוגיות שמנמנות ורכות עם ארומה נפלאה של הדרים, שמשתלבת באופן מופתי עם מתיקותו של השוקולד הלבן
גרסה סתווית לעוגיות השוקולד צ'יפס האייקוניות - עוגיות שמנמנות ורכות עם ארומה נפלאה של הדרים, שמשתלבת באופן מופתי עם מתיקותו של השוקולד הלבן
עוגיות השוקולד האלו עומדות בפני עצמן כפינוק טעים, ורק אחר כך הופכים אותן לסנדביץ' גלידה אלוהי
מתכון מתוך ספרה הנהדר של לייזה פאנלים "קל, קל, קל" והפעם - עוגיות שוקולד צ'יפס וסוכריות צבעוניות, שכיף להכין עם הילדים ועוד יותר כיף לאכול
עם כמה סוגי שוקולד ופקאן, עם טעמי חמאת בוטנים ברקע ועם מעט מלח גס, תקבלו עוגיות שוקולד צ'יפס מרהיבות
איך מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות? תעקבו אחר הטיפים והמתכון של שיר גורן מבבקה בייקרי ותקבלו עוגיות שמנמנות, רכות ושוקולדיות במיוחד
ליאן ואביתר בן ברוך הגיעו לפני שלוש שנים לאזור מוכה מזרקים ואשפה, והצליחו ליצור בו בית קפה שכונתי נעים, וטעים
בעקבות פניית היצרן של עוגיות השוקולד צ'יפס עם שוקולד חלב ושוקולד מריר, היבואן קורא להחזיר את העוגיות. הצרכנים שרכשו את המוצר מתבקשים לא לצרוך אותו. החברה התנצלה בפני הציבור והודיעה כי היא פועלת לאסוף אותו
עוגיות השוקולד צ'יפס האלה טעימות כמו שאף עוגיה קנויה לא תהיה בחיים; את הקמח הלבן מחליף קמח כוסמין מלא, כמות הסוכר קטנה יחסית ושתי כפות של טחינה גולמית מעשירות אותן, תוסיפו לזה שבבי שוקולד מריר איכותי, ותגלו כמה הן שוות את הטרחה
מירב שיינר-דנצ'נקו נזכרת בילדות עם עוגיות ענקיות מלאות בהפתעות, שעושות בלאגן שמח בפה, בדיוק כמו שעוגיפלצת מרחוב סומסום אוהב לטרוף. רוצים לגרום לילדים שלכם לחיוך גדול? הכינו איתם את המתכון המושלם הזה
השילוב בין הקוקוס לשוקולד הלבן הוא מושלם בעיני מיכל לוי אלחלל, ועכשיו תורכם להתמכר אליו
ראינו כבר לא מעט סלבס שמנסים לבשל בקטע ויראלי, אבל כאן יש משהו הרבה פחות קרינג' והרבה יותר בינג'
מתאימים לכל מצב רוח ולכל אירוע, מאפינס שוקולד עסיסיים וטעימים במיוחד, שלא מצריכים הרבה עבודה וכמעט בלי ללכלך כלים
עוגיות ענקיות מלאות בהפתעות, שעושות בלאגן שמח בפה, בדיוק כמו שעוגיפלצת אוהב לטרוף
שאריות הקורנפלקס שנותרו במזווה לא מתבזבזות והופכות בזריזות לחטיפים פריכים וקראנצ'יים מלמעלה ורכים מבפנים. נשנושים שישמחו כל ילד בחופש
עוגת שיש רכה ואוורירית עם תוספת של שוקולד צ'יפס בשני צבעים שיוצרים ביסים שוקלדיים כיפים
אנחנו מכירים היטב את התחושה הציבורית לגבי אוזני המן. אנחנו מכירים גם את התשוקה הקולקטיבית למתכון מתוק אחד שעובד
אופן ההכנה של עוגיות השוקולד צ'יפס האהובות ביותר בבריטניה היה במשך שנים סוד שמור. עכשיו הוא מתגלה - ולא תאמינו כמה זה פשוט
הדבר האמיתי - עוגיות שוקולד צ'יפס רכות ונמסות במרכז עם קצוות פריכים, מתוקות, יפהפיות, כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול, מתוך ספר הבישול החדש של אפרת ליכטנשטט "אז מה את עושה כל היום"
כשמתחשק משהו מספק במזג אוויר (כמעט) חורפי תמיד אפשר לפנות לקלאסיקה ממכרת. כמה דקות של עבודה והבית יתמלא בניחוח מתוק של עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות
מתברר שהקורנפלקס, הנאצ'וס, עוגיות השוקולד צ'יפס ואפילו הבירה הן תוצר של טעות במתכון או אלתורים הכרחיים במטבח. אספנו כמה מהטעויות שהניבו לנו את המאכלים והמשקאות הכי טעימים בעולם
האוויר הקר עשה לכם חשק לאפות עוגיות רכות שמפיצות ריח בכל הבית?הגיע הזמן להתחיל לחלום בגדול ולהכין עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית מבצק עוגיות אמריקאי שמשובצת בקרמל טופי
עוגיות השוקולד צ'יפס המסורתיות הופכות במתכון הזה לספלונים אפויים, שלתוכם נמזג קרם סמיך של שוקולד לבן. נעמה נויהאוז מרגישה מושחתת וטובלת בתוך הקרם עוגיות קטנות משאריות הבצק
לכבוד יום שישי מחממת לנו נעמה נויהאוז את הלב עם עוגת פרג בחושה ורכה משובצת בשוקולד צ'יפס, בדיוק כמו שאבא שלה הכי אהב
הן לא פחות מאגדה בארצות הברית, ומפיצות ריח ממכר של חמאה, שוקולד קמח וביצים כמעט בכל מטבח באמריקה. איך הומצאה עוגיית השוקולד צ'יפס ומתכון לעוגייה המקורית
מירב שיינר דנצ'נקו בורחת מהמציאות ומתנחמת באפיית קינוח שחיתות בסגנון אמריקאי- חיתוכיות בצק שוקולד צ'יפס עם חמאת בוטנים שכיף להכין עם הילדים
יופי של הרגל! רון ביאלה נלחם בצניחת האנרגיה היומית עם עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות ורכות