תחתכו קטן, זה מתחסל מהר: בראוניז מושלמים של קיץ
דור משה עשה הרבה ניסיונות עד שהוא הגיע למתכון המושלם הזה, אבל אתם יכולים ללכת על הגירסה האחרונה
דור משה עשה הרבה ניסיונות עד שהוא הגיע למתכון המושלם הזה, אבל אתם יכולים ללכת על הגירסה האחרונה
גרסה חורפית לעוגיות השוקולד צ'יפס האייקוניות - עוגיות שמנמנות ורכות עם ארומה נפלאה של הדרים, שמשתלבת באופן מופתי עם מתיקותו של השוקולד הלבן
תשכחו מהרולדות הקנויות של פעם. להכין רולדה בבית זה הדבר וזה הרבה יותר פשוט וקל ממה שאתם חושבים. דור משה במתכון לרולדה קוקוס במילוי קרם שוקולד לבן עם פירות חמצמצים
ווארד, בממלכת השוקולד. זהו לא סרט חדש, אלא, סיפורו של ווארד מוהנה, מהנדס תוכנה בהכשרתו שפתח מפעל בוטיק לשוקולד בפקיעין
בשיתוף לה צ'וקוליטהיש לא מעט אופים מקצועיים ומוכשרים שמשפרים בימים אלה את העולם של כולנו עם מתכונים נפלאים, ויש את אלואיז הד
הם קטנים ורכים, מתוקים וחמצמצים, והם בעיקר פתרון מעולה גם כשחברים דופקים בדלת בלי להודיע
אינס שילת ינאי נפרדת מהפרי הכתום והאקזוטי עם קינוח קריר ומענג שמתאים בול לסופה של ארוחת חג בסוכה
משתמשת בטיקטוק הצליחה לגרום גם לאופות הגרועות ביותר לצאת גדולות עם הכנת עוגת גבינה-שוקולד לבן פשוטה במיוחד: "וואו בחיים לא חשבתי על להכין את זה ככה"
הקונדיטורית הצעירה גל אדוט, עם מתכון מחווה לעוגיות אמסטרדם המפורסמות, רק שהפעם השוקולד הלבן בחוץ ומילוי שוקולד החלב בפנים, אנחנו כבר ניסינו והתמכרנו
בת חן דיאמנט לוקחת את מאפה הרוגעלך, האהוב ביותר בכל הזמנים ונותנת לו טוויסט מעודכן בזכות מלית של שוקולד לבן ואספרסו, אל תיבהלו משלבי ההכנה, זה לגמרי שווה את התוצאה
בשיתוף סוגתחודש אדר מסמל יותר מכל את פורים, ולנו באופן אוטומטי זה עושה חשק למאפי פרג מפנקים, השבוע מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בעוגת בננות בחושה עם קרם שוקולד לבן - מינימום מאמץ, מקסימום רושם
הגאלט הצרפתי הוא מאפה שאופים ללא תבנית ועם הרבה אומץ. מירב שיינר מתאימה אותו לחום ולעונת הפיקניקים ומכינה מאפים קטנים ומתוקים במילוי פירות קיץ חמצמצים
מתברר שרק עכשיו חוקרים הצליחו לפענח מדוע השוקולד מלבין או מאפיר אם מאחסנים אותו במקרר למשך זמן רב מדי - והאם זה בריא לנו לאכול אותו גם במצב הזה?
שוקולד לבן, מסקרפונה וביצים, זה כל מה שצריך בשביל עוגת הגבינה המשגעת הזאת
מה שהתחיל מחשק עז לתרגם עוגיות שוקולד לבן עם אוריאו לגרסת מאפה הפך לבלונדיז פאדג'יים ועשירים - דור משה מהבלוג פאי בריבוע עושה לכם הכרות עם האחות הבלונדינית והכובשת של הבראוניז
קינוח מושקע לא חייב לדרוש הרבה עבודה. מסיימים את הארוחה עם טרייפל קל להכנה של שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער לשנה מתוקה באמת
עוגיות השוקולד צ'יפס המסורתיות הופכות במתכון הזה לספלונים אפויים, שלתוכם נמזג קרם סמיך של שוקולד לבן. נעמה נויהאוז מרגישה מושחתת וטובלת בתוך הקרם עוגיות קטנות משאריות הבצק
הן פריכות, שבריריות, ובעיקר תענוג אמיתי למלא איתן את קופסאת העוגיות ולשלוף ליד הקפה. מירב שיינר אופה עוגיות שפריץ קקאו ומצפה בשוקולד לבן מעוטר בשברי פולי קקאו
בוקר ליל הסדר מחזיר באחת את נעמה נויהאוז להכנות החג מלאות ההתרגשות בקיבוץ. כל ההתרגשות הזו מביאה אותה להכין עוגת מוס חגיגית שתקשט לכם את שולחן החג
בשיתוף סוגתעוגת האגוזים המנצחת של השנה. שכבות של קציפת חלבונים ואגוזים (אך אל תטעו, לא מדובר במרנג) אשר ביניהן קרם שוקולד לבן עדין ומשובח
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד לבן בלי קמח וב-15 דקות הכנה בלבד - כנראה שהעוגיות האלה באמת מושלמות
בניגוד לאחיו הכהה השוקולד הלבן עדין יותר, עשוי להתפרק באפייה, ואיכותו משתנה לפי מרכיביו. מאמן המטבח נותן טיפים לקינוחים צחורים
מחפשים קינוחים אלגנטיים ומפתיעים לכבוד הכריסמס? בהעדר שלג של ממש, למה שלא תשחקו קצת בשוקולד לבן? הקונדיטורית ליאת יוטקביץ' ממסעדת מסה מציעה כמה רעיונות