שתי שיטות יעילות ומפתיעות לקילוף עגבניות בלי שום מאמץ
אחת המשימות היותר מעייפות במטבח היא לקלף עגבניות. לכן אתם חייבים להכיר את טכניקות השוק וההקפאה שיהפכו את המשימה הזו לפשוטה יותר - על אף שהיא כנראה תצרוך מכם יותר זמן
אחת המשימות היותר מעייפות במטבח היא לקלף עגבניות. לכן אתם חייבים להכיר את טכניקות השוק וההקפאה שיהפכו את המשימה הזו לפשוטה יותר - על אף שהיא כנראה תצרוך מכם יותר זמן
בחורה בשם לאריסה שיתפה בטיקטוק סרטון שבו היא חשפה כיצד היא מקלפת תפוחי אדמה במהירות וביעילות - בלי שכף ידה צריכה אפילו לגעת בהם. הסרטון צבר מעל 2 מיליון צפיות, רובן נלהבות מאוד
לאחר שיטת הכוס והכפית, מגיעה שיטה חדשה ומהירה במיוחד לקילוף ואכילת מנגו. אין ספק שיהיה לכם הרבה יותר כיף לאכול מהפרי הזה עכשיו
ותרו על שום כתוש: ברשת מיהרו להכריז על השיטה המהירה הזאת לקילוף שום כטריק משנה חיים. בעזרת סכין קטנה ומעט מיומנות תוכלו לקלף שיני שום מהקליפה תוך שניות - או שאולי בעצם רק תפצעו את עצמכם?
תרשו לנו להיות קצת דרמטיים הפעם, אבל זו בהחלט השיטה הטובה ביותר ששמענו עליה לקילוף תפוחי אדמה וממנה כנראה שאין דרך חזרה. השאלה היא האם היא באמת עובדת?
במקום ללכלך את כל המטבח והבגדים, מסתבר שיש כמה שיטות פשוטות ויעילות במיוחד לקילוף ופריסה של מוצרי מזון. ריכזנו ברשימה אחת את כל הטריקים שיעשו לכם חיים הרבה יותר קלים
גם לכם נמאס לחכות עד שתפוחי האדמה יתקררו לפני שתקלפו אותם? מתברר שלסוגיה המרגיזה יש פתרון נפלא שחוסך הרבה זמן וכוויות ויעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים. כל מה שצריך זה מי קרח