פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן
השף אוראל קמחי מתקתק תוך דקות ספורות ארוחה מפנקת של קיץ: פסטה רחבה ברוטב ארטישוקים, יין לבן וגבינת מסקרפונה
השף אוראל קמחי מתקתק תוך דקות ספורות ארוחה מפנקת של קיץ: פסטה רחבה ברוטב ארטישוקים, יין לבן וגבינת מסקרפונה
עם ריקוטה, קמבזולה או מוצרלה - פסטות אוהבות להשתדך לגבינות. שפית מאיה לביא, מ-BROWN בתל אביב, מציעה כמה מתכונים קלים וחינניים לכבוד החג
מנה שלישית ואחרונה מתוך הספר "המנה העיקרית" והפעם - רוני מולה מצטרפת להכנת פטוציני ברוטב שמנת עם עגבניות שרי וריחן
"מתכון של תנובה"