פנה עם פול ירוק וגבינת פקורינו
רגע לפני שנכנסים לקדחת ארוחות החג, מציע מסימליאנו מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו
רגע לפני שנכנסים לקדחת ארוחות החג, מציע מסימליאנו מתכון קליל ופשוט לפסטה פנה עם עגבניות שרי, פול ירוק וגבינת פקורינו
מנה צבעונית ופרחונית שמשלבת בין שתי אהבות מאוד גדולות- פסטה וכרובית. לחגיגה מצטרפים בצל סגול, צלפים ומיץ לימון וגם טיפ שישדרג את המנה
החום הכבד השורר בחוץ דורש לרענן את הצלחת עם המון ירוק. הפעם נבחרה לטובת המשימה האפונה, שגם תקשט את המנה וגם תהפוך לרוטב פסטו משגע
אחת המנות האיטלקיות הקלאסיות שאנחנו הישראלים אימצנו בחום היא פסטה ברוטב שמנת ופטריות. ארוחת החג של שבועות היא הזדמנות מצוינת להכין את הגרסה האמיתית, ללא קיצורי דרך, לרוטב האהוב שאחריו לא תוכלו לחזור אחורה
עם ריקוטה, קמבזולה או מוצרלה - פסטות אוהבות להשתדך לגבינות. שפית מאיה לביא, מ-BROWN בתל אביב, מציעה כמה מתכונים קלים וחינניים לכבוד החג