כרובית בטחינה, הכי טעימה שיש
פרחי כרובית צלויים עם טחינה, סלסת עגבניות, כוסברה ונגיעות של עמבה. טעים עם פיתה, חלה וגם סתם ככה
פרחי כרובית צלויים עם טחינה, סלסת עגבניות, כוסברה ונגיעות של עמבה. טעים עם פיתה, חלה וגם סתם ככה
שיא הקיץ הוא גם שיאו של המנגו הירוק. למי שרוצה לשדרג את הפיתה הביתית מכינה הבשלנית אילנה שאמלי עמבה עיראקית לפי הספר, כזו שמנשנשים עם הכפית ומתענגים על כל ביס
אלי אמיגה עוצר את נשימתו ומכין את הצהוב העולה: עמבה, ומזהיר - השתמשו בכפפות או שהריח יגבור עליכם