דאבל התכרבלות, וגם דאבל יישור: עוגות השמרים החדשות של ביסקוטי
הפיתוי הוכפל, ראו הוזהרתם: טועמי חדש על המדף טענו הושחתו
הפיתוי הוכפל, ראו הוזהרתם: טועמי חדש על המדף טענו הושחתו
כאילו שעוגת שמרים מעלפת עם קקאו וצימוקים זה לא מספיק. מיקי שמו מוסיף שני סוגי אגוזים, אגוזי מלך ואגוזי לוז, המשדרגים לדרגת אלוהות את טעמה הסופי של העוגה
קראנץ' במילוי טופו וחמוציות, חלבה או קשיו. אין סיבה לפחד מעוגות שמרים, גם אם אתם טבעונים. "בא טבעי" עם המדריך המלא
הקונדיטור מיקי שמו מכין עוגת שמרים בתבנית קוגלהוף ונזכר במיתולוגיה משפחתית
מיקי שמו אופה את עוגת השמרים הקלאסית והפעם בצורת ספר תורה, כדי שגם המאמינים יכינו אותה לשבת
הקונדיטור מיקי שמו הופך את עוגת השמרים הקלאסית לכזו שנראית ממש כמו בקונדיטוריה. אל תיבהלו, זה דווקא קל
להמר לילה שלם על זה שהשמרים יתפחו כמו שצריך, או ללכת על הפטיסרי השכונתית שאינה מפשלת לעולם? הצביעו והשפיע