רבע שעה, בקושי: "תבשיל תנו לכיריים לעבוד בשבילכם"
לימים גשומים שבהם כיף להיכנס מתחת לשמיכה, רות אוליבר רוקחת נזיד עדשים עשיר ומשביע עם תפוחי אדמה ובשר שחובה לנגב עם לחם טרי
לימים גשומים שבהם כיף להיכנס מתחת לשמיכה, רות אוליבר רוקחת נזיד עדשים עשיר ומשביע עם תפוחי אדמה ובשר שחובה לנגב עם לחם טרי
ייתכן שזה התיעוד הראשון למתכון בורשט, וכעת הוא קם לתחייה בתערוכה ייחודית במוזיאון ישראל, הלוקחת מתכונים שנתגלו מהתקופה האשורית ומפיחה בהם חיים
הוא סמיך יותר ממרק, ואפשר להכין אותו גם בתנור. בניגוד לתבשיל קדירה, הוא אינו מחייב בישול ארוך. קבלו את המחמם האולטימטיבי בחורף - הנזיד הקטיפתי