מזקליטו לא חלמה על מקסיקו סיטי. במקום זה היא חלום בסיטי של ת"א
נקודת קיפאון, נקודת היתוך, פיאסטה
נקודת קיפאון, נקודת היתוך, פיאסטה
כל מי שביקר פעם במסעדה מקסיקנית יודע שמנת נאצ'וס עטופה ברוטב גבינה היא פתיחה מופלאה, אבל המתכון של רוברהט'ס בורגר הוא אפילו עוד יותר חגיגה
עם נאצ'וס מקסיקני או לחמעג'ון טורקי, עם חטיף חומוס משובח או צ'יפס מדהים: יש כל כך הרבה משחקי כדורגל ביורו הקרוב, שתוכלו לנצל את כל המתכונים
דמיינו ספסלי קק"ל על החוף של סן דייגו, דמיינו אל קמינו על כביש מספר 1, דמיינו רכבת קלה שעולה מהאבק
מתברר שהקורנפלקס, הנאצ'וס, עוגיות השוקולד צ'יפס ואפילו הבירה הן תוצר של טעות במתכון או אלתורים הכרחיים במטבח. אספנו כמה מהטעויות שהניבו לנו את המאכלים והמשקאות הכי טעימים בעולם
חשבתם שנאצ'וס קונים רק מוכנים? טעות. אפשר לייצר בבית, ובקלות. השף איתמר דוידוב מלמד איך מכינים נאצ'וס מטוגנים או אפויים, ומוסיף מתכונים לפריחולס עדשים ולראפ אבוקדו