מרק רגל עם בשר וחומוס
במקום להכין חמין, רוקחים איציק ופיני לוי סיר שמבלה לילה שלם בתנור, עד לקבלת מרקם רך וסמיך שנמס בפה
במקום להכין חמין, רוקחים איציק ופיני לוי סיר שמבלה לילה שלם בתנור, עד לקבלת מרקם רך וסמיך שנמס בפה
הבמיה עכשיו בעונה וזה הזמן למרק רגל תימני כמו שצריך, כזה שמחיה את הנפש ואת הקיבה
העונה דורשת תבשיל מחמם שמתבשל שעות, רצוי כזה שמחזק את הגוף בתקופה שגם ככה מועדת לפורענות. אלרן שרפלר ממסעדת עזורה עם מתכון חורפי במיוחד למרק רגל וגרגרי חומוס