תבשיל בשר ראש עם רכות בלתי נשכחת
אבי לוי מכין תבשיל בשר שדורש המון סבלנות אך מתגמל בסופו ברכות בלתי נשכחת
אבי לוי מכין תבשיל בשר שדורש המון סבלנות אך מתגמל בסופו ברכות בלתי נשכחת
במנה הזו יש את כל מה שאנחנו אוהבים - היא חגיגית ומרשימה, אפשר להכין אותה מראש ורק לחמם לפני ההגשה והכי חשוב היא טעימה בצורה יוצאת דופן. אחרי ארוחה אצל השף הקטוגני, עודד טלמור, ידענו שאת המנה הזו אנחנו חייבים להכין לחג
אבי ביטון מגיע למרסל באשדוד שמתמחה בתבשילים ביתיים ומקבל ממנה מתכון לתבשיל מרוקאי חגיגי של בשר ראש
שנהיה לראש ולא לזנב: בחג הזה נכין תבשיל מרוקאי עשיר של לחי בקר עם גרגרי חומוס עשוי מאחד הנתחים הכי נימוחים ונוחים לבישול
המטבח המרוקאי מפורסם לא רק בקשת של טעמים ותבלינים צבעוניים אלא גם בנטייה לא לבזבז שום דבר ולהשתמש בנתחים הפחות מוכרים. קבלו את תבשיל לחי העגל של סוליקה ממסעדת אווה סאפי שיהווה חלק מארוחת פרידה מהחורף
החורף הוא הזמן לתבשילי בשר בבישול ארוך, הפעם איתן ונונו ממסעדת החלוצים מכין תבשיל לחי. נתח עשיר בטעמים ומפנק שמתבשל שעות ביין אדום והכי כיף לאכול עם פירה