רך ונימוח: שאוויה לחי עגל
לחי הבקר הוא אחד הנתחים הכי רכים ונימוחים שיש ולכל תבשיל קדירה שייכנס, הוא יהפוך להצלחה מובטחת. באטליז מיט אנד דלי בשוהם מכינים ממנו תבשיל שאוויה תימני מתובל בהרבה חוואיג'
לחי הבקר הוא אחד הנתחים הכי רכים ונימוחים שיש ולכל תבשיל קדירה שייכנס, הוא יהפוך להצלחה מובטחת. באטליז מיט אנד דלי בשוהם מכינים ממנו תבשיל שאוויה תימני מתובל בהרבה חוואיג'
מעבר לבצקים הממכרים של המטבח התימני מסתתר עולם שלם של ניחוחות וטעמים. אבי ביטון מבקר במסעדת הבית התימני בבאר שבע ומבשל תבשיל בקר צבעוני ומתובל לסופ"ש