סושי/ לאגר
מותג בירה יפני חבר למיתולוגית סושי מקומית, לסדרה של שלושה ערבים חד-פעמיים. האם היא מצדיקה את שמה המחייב? בדקנו
מותג בירה יפני חבר למיתולוגית סושי מקומית, לסדרה של שלושה ערבים חד-פעמיים. האם היא מצדיקה את שמה המחייב? בדקנו
אחרי עבודה של שנים, ומגיפה אחת באמצע שדחתה קצת את התכניות, פותח הערב באופן רשמי השף יובל בן נריה את a שלו, בהשקעה של 12 מיליון שקלים. אז מה אוכלים ואיך משיגים מקום? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
יפן היא אחת המדינות שמעוררות הכי הרבה עניין וסקרנות. אך אם עד לפני 30 שנה יפן עדיין היתה נחשבת לפחות נגישה לקהל מבחוץ, כיום מדובר במציאות שונה לגמרי
ליאת נעמי שירית לוקחת את עוגת הגבינה היפנית שכבשה את הרשת, ונותנת לה טייק היסטרי כשהיא אופה אותה בתוך סיר ג'חנון, התוצאה: עוגה אוורירית, רכה, לא דחוסה או כבדה, ענן קטן מתוק וענוג
קיטו קאטו החדשה בדיזנגוף, היא יפנית שמגישה אוכל מכובד בתמחור הגיוני, אם תדלגו על כל מיני סממנים מיותרים בתפריט כמו סושי עם מוצרלה, ספייסי מיונז, ורוטב טריאקי לצד הסויה, תוכלו בהחלט להכניס אותה לרשימת היפניות הראויות בארץ
הגל היפני ממשיך לשטוף את רחובות ת"א, והפעם עם בנטויה - מסעדת הבנטו בוקס הראשונה של ת"א, המציעה את הקופסה היפנית המסורתית, אשר סוגרת לכם ארוחה אותנטית שלמה ומשביעה, בהמשך אמורה להיפתח בקומה העליונה של המקום איזקאיה יפנית מסורתית. כל הפרטים
מעבר לראמן משובח, מנות יוצאות דופן (מי אמר אבוקדו בטמפורה ולא קיבל?) וחדר פרטי הכולל גם עמדת קריוקי, במנטנטן החדשה הצליחו ליצור מקום עם אווירה מחשמלת, כמותה לא פגשנו הרבה מאוד זמן. כל הפרטים על היפנית הלוהטת של ת"א
ביום חמישי האחרון הכתיר אותה אבי אפרתי כמסעדה האסיאתית הטובה של השנה, אבל המחמאות לא הספיקו, ומסעדת שיראטויה של המסעדן המוערך אלי גרוסמן נסגרה בפתאומיות פחות משנה לאחר הפתיחה
קניית מצרכים למזווה כבר מזמן לא מסתכמת בהליכה משעממת לסופרמרקט, עם שפע של מעדניות המציעות מבחר משגע של חומרי גלם, וחשוב מכך - מקומות ישיבה ותפריט אוכל מהיצע הפריטים הקיים במקום, מובטחת לכם חווית קניות קולינרית בניחוח חוץ לארץ
רבים זוכרים לטובה את הב?אל?נו משנות התשעים, שנמכרה במספרים גדולים בשנים 1996-1997. גם יבואני סוזוקי לא שוכחים והם מנסים לשחזר את ההצלחה, ב-94,000 שקל לדגם המבחן האוטומטי, 75,000 לגרסה ידנית