מדריך האפיה: לחם כוסמין ולחם שעורה עם חמוציות
הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב, מלמד גם השבוע איך אופים סוגים שונים של לחם בריא וטעים. שיעור למקצוענים
הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב, מלמד גם השבוע איך אופים סוגים שונים של לחם בריא וטעים. שיעור למקצוענים
אין ניחוח שמצליח להתחרות בריחו של לחם טרי, שהגיח הרגע מהתנור. הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב, מגיש מדריך אפייה למתקדמים
אחרי שנים ארוכות מאחורי הקלעים, חוזר אסף "ארטיזנל" לוי לבייקרי מהפנט בצפון דיזנגוף בתל אביב