תמונות של אורן דגן
ארכיון התמונות של אורן דגן12 תמונות משויכות לתגית זו
מניחים את ה- 1/3 העליון של הבצק על גבי ה- 1/3 האמצעי. מניחים את ה- 1/3 התחתון על גבי ה- 1/3 האמצעי. מהדקים את קצוות הבצק בעזרת המערוך. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעתיים התוצר הסופי בצק עלים איכותי מצונן טארט טאטן אגסים וזעפרן מקמחים משטח עבודה נקי. מניחים עליו את הבצק הקר ומרדדים למלבן הגדול ב- 1/3 ממלבן החמאה מניחים את מלבן הבצק לאורכו כך שהצלעות הארוכות בצדדים. מניחים את מלבן החמאה הקר על הצלע הקצרה התחתונה הקרובה אליכם כך שהחמאה תכסה 2/3 מהבצק מניחים את 1/3 הבצק הלא מכוסה שבצלע העליונה על גבי ה- 1/3 האמצעי של הבצק מניחים את 1/3 הבצק הקרוב אליכם על גבי ה- 1/3 האמצעי עד שהצלעות חופפות מהדקים את קצוות הבצק באמצעות המערוך. עוטפים את מלבן הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר כ- 30 דקות מוציאים מהמקרר את הבצק הקר. מניחים על משטח עבודה נקי ומקומח, כשהתפר מימינכם מרדדים למלבן הגדול פי 3 מגודלו המקורי מניחים את ה- 1/3 העליון של הבצק על גבי ה- 1/3 האמצעי. מניחים את ה- 1/3 התחתון על גבי ה- 1/3 האמצעי. מהדקים את קצוות הבצק בעזרת המערוך. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעתיים מקפלים ומרדדים את הבצק באותו אופן עוד 4 פעמים (בסך הכל 6 קיפולים). לאחר כל קיפול מכסים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר שעתיים