בלצינקי רוסי מתוק שאי אפשר להפסיק לזלול
תקראו לזה בלינצ'ס או קרפ, אבל ככה מכינים ומגישים את הקינוח המופלא הזה במטבח הרוסי
תקראו לזה בלינצ'ס או קרפ, אבל ככה מכינים ומגישים את הקינוח המופלא הזה במטבח הרוסי
אם תעצמו את העיניים ותדמיינו עוגת שבועות, טנא עם פירות והמון לבן, זו כנראה התמונה שתעלה לנגד עיניכם. נעמה נויהאוז משטחת רגעי ילדות לתחתית קראנצ'ית עשויה גרנולה ומכניסה את כל זכרונותיה למלית עשירה של שמנת חמוצה מקושטת פירות קיץ
קינוח הדגל, שכולם מחכים לו לסיום ארוחת שבועות, היא כמובן עוגת הגבינה האפויה. לפניכם מתכון לעוגה אוורירית מעולה המוגשת עם פירות יער או תותים
עניין של חצי קילו שזיפים הממלאים תפקיד מרכזי במילוי, שכבת בצק וציפוי אלגנטי. אלינוער רבין אופה מאפה שזיפים ושמנת חמוצה. פרויקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות