כמה דקות עבודה, וזה יהיה באמת מושלם: שני ממרחים שיסגרו לכם את המנגל
למי שמחפש את הקיק הנוסף בארוחת הבשרים שלו, אינס שילת ינאי הכינה לנו שני מטבלים פיקנטיים שמתקתקים בכמה דקות
למי שמחפש את הקיק הנוסף בארוחת הבשרים שלו, אינס שילת ינאי הכינה לנו שני מטבלים פיקנטיים שמתקתקים בכמה דקות
המנה הזאת התחילה כנראה בחלב, המשיכה לטורקיה וכבשה את כל הלבנט, אבל אנחנו מכירים אותה מכל שולחן מאזה אפשרי
מחקר מדעי שם סוף סוף קץ לספקות וקובע חד משמעית טבילה חוזרת של צ'יפס או קרקר במטבל לאחר שנגסתם בו, היא לא רק לא מנומסת, אלא גם מסוכנת ויכולה להעביר עד אלף חיידקים למילילטר