גאון מי שחשב לשלב את כל המרכיבים האלה יחד: תבשיל שוקרוט אגדי
מתכון פשוט וקל לאחד התבשילים שהכי כיף לאכול בחורף. סיר מהביל של נקניקות איכותיות, כרוב כבוש, תפוחי אדמה נימוחים ותבלין סודי אחד
מתכון פשוט וקל לאחד התבשילים שהכי כיף לאכול בחורף. סיר מהביל של נקניקות איכותיות, כרוב כבוש, תפוחי אדמה נימוחים ותבלין סודי אחד
מחפשים מתכון לארוחת צהריים ממרכיבים שיש תמיד בבית? אבי ביטון וגל זהבי מאחדים כוחות ורוקחים תבשיל שוקרוט ריחני ומנחם שמתאים בדיוק לימים הקרים
המאסטר שף תום פרנץ מתחבר לשורשים ומכין תבשיל שוקרוט ריחני: 4 סוגי בשרים, כרוב וטוויסט של פתיתים, שסופחים את טעמו של רוטב הבירה
אורלי פלאי ברונשטיין מסבירה כיצד עובדים עם סלק ומכינה תבשיל אדמדם בהשראת השוקרוט ובו כרוב המבושל בבירה. מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט ואתם מסודרים
הסקוטים מתחממים עם האגיס, המקסיקנים נושפים על צ'ילי קון קרנה, היוונים מתנחמים בסטיפדו, והיפנים אוכלים נאבה. מנות חורפיות מסביב לעולם, שיגרמו לכם לשכוח מהסוודר