המואזין התחיל, הרמנו לחיים: ביקור קסום באחת המסעדות הכי טובות בישראל
קצת פחדנו להיכנס לאוטו ולנסוע לפה, אבל החיים כאן חייבים להיות יותר מכמה ימים של מהומות ושנאה
קצת פחדנו להיכנס לאוטו ולנסוע לפה, אבל החיים כאן חייבים להיות יותר מכמה ימים של מהומות ושנאה
מוחמד ברגוט וחמודי עוקלה העלו את כל עכו על הגגות, רק כדי לראות משם את הלהבות הנוראיות של השנאה. עכשיו הם רוצים לתקן
כל חובבי האוכל והפודיז כבר יודעים - חווית קולינריות אמיתיות יש בעיקר בשווקים, ובישראל יש כמה שווקים ממש נפלאים, בהם מתרחשות לא מעט הרפתקאות טעימות, יש מי שכבר עשו מזה עסק ויקחו אתכם לסיורים קולינריים אופנתיים, אבל אתם גם לגמרי יכולים לעשות את זה בעצמכם
אחת מהערים הכי מעניינות בארץ מבחינה קולינרית היא עכו. אבי ביטון מסייר בשוק שלה ומגיע למסעדה קטנה ומיוחדת שמעניקה לו מתכון למנה עכואית מסורתית
שווה לנסוע עד לעכו כדי לאכול ארוחת דגים לארג'ית ונהדרת במסעדת סבידה. אבי אפרתי נהנה מהדגים הכי טריים שיש, וסוף סוף לא מרגיש מרומה
מי שמגדיר עצמו חובב אוכל ועוד לא ביקר בשוק בעכו, חייב לעצמו ביקור בהקדם. השוק בעל ההיסטוריה הארוכה מלא בפנינות קולינריות, בעלי דוכנים עם הרבה ידע וסחורה משובחת וגם מסעדה מפתיעה עם בשורה חדשה
דגים טריים, ירקות בלאדי וחומוס בן עשרות שנים. ארז קומרובסקי לוקח אתכם סיור קולינרי טעים במיוחד בשוק עכו