צעד אחר צעד, עד הריח של המאפייה: שבלולי קינמון מעולים בבית
הם נימוחים, מתוקים והכי כיף לאכול אותם מכורבלים בבית בימים קרירים. אפרת ליכטנשטט מלמדת אותנו להכין שבלולי קינמון מושלמים
הם נימוחים, מתוקים והכי כיף לאכול אותם מכורבלים בבית בימים קרירים. אפרת ליכטנשטט מלמדת אותנו להכין שבלולי קינמון מושלמים
למי שלא יכול לוותר על הבצק שלו גם בפסח, או לנמנעים מגלוטן כל השנה, מגלה ערן זינו מהגלוטרייה את המתכון שלו לכרוכיות בצק ממולאות בגבינה ופסטו
הסוד של המאפים הללו נעוץ במילוי הנפלא שלהם, ובתבלינים המסתתרים בבצק