פקיילה: תבשיל בשר, מנגולד ושעועית מהמטבח הטוניסאי
הטריפולטאים קוראים לו טבחה בלסלק, אחרים מעדיפים בקיילה, אבל זה לא מה שבאמת חשוב מול התוצאה המהממת
הטריפולטאים קוראים לו טבחה בלסלק, אחרים מעדיפים בקיילה, אבל זה לא מה שבאמת חשוב מול התוצאה המהממת
כנגד ארבעה בנים-אורחים דיברה התורה: הפליאוליתי, הטבעוני, הילד וזה ששומר על המשקל. כדי שאף אחד מהם לא ירגיש מקופח בחג הזה, השף אוהד לוי מהמסעדה והמעדנייה קפה אל נור, בנה תפריט סדר שמתאים לכל אחד
הבשלניות הטוניסאיות פורטונה אוזן ובריז'יט שופן מכינות פקיילה תבשיל מסורתי של בשר, תרד ושעועית לבנה, המנמנם שעות על הכיריים והופך שחור מרוב בישול