פיצה עם קורנפלקס של פאפא ג'ונס: זה בסדר, קיץ עכשיו, מותר לכם
בהתחלה תגידו מין WTF כזה. זה עובר מהר
בהתחלה תגידו מין WTF כזה. זה עובר מהר
40 שנות נדודי מדבר הגיעו לסיומן: טועמי חדש על המדף התנפלו
מבט לגן, מבט לפארק, מבט לצרפת: החדשות הטעימות של ישראל
המשיכה של הישראלים למותגים בינלאומיים גדלה עם השנים. מותגים רבים ניסו את מזלם וכבשו אותנו אך חלקם נאלצו להודות בכישלון ועזבו. מה מביא מותג פופולרי בעולם להצליח גם בזירה המקומית? אילו רשתות הצליחו ונשארו, מי טעו בדרך, ולאילו מותגים אנחנו עדיין מחכים?
דמיינו שלג, ואז בואו להסתער
יציאה מסקרנת, הר של סוכריות ובירה עם נוכחות: טועמי חדש על המדף מנסים לחגוג
זיקוקים באוויר, והפתעות בארגז האחורי של האופנוע: טועמי "חדש על המדף" נסחפו
אחת השאיפות של היבואנים היא לנטוע כאן בהצלחה מותג אמריקאי שיכבוש את לב הצרכן המקומי, אבל לצד השאיפה, יש לא מעט מקרים שמוכיחים שזה ממש לא קל. לכבוד יום העצמאות של אמריקה, בדקנו מה מביא מותג אמריקאי שעשה עליה, להצליח במקום שאחר כשל
התמתחויות משמחות, חביות מעושנות וקינוח בתוך קינוח: טועמי "חדש על המדף" הפריזו
שידוך מדויק שסוגר כל פינה ושיתוף פעולה קטלני במיוחד: טועמי "חדש על המדף" זוגיים
נחיתה רכה במיוחד, יציאה קרה במיוחד ומסיבה לוהטת במיוחד: טועמי "חדש על המדף" חגגו
כל מה שצריך לשבועות, מינוס האורחים, פלוס הימים שכבר לא כוללים בהכרח גבינות: טועמי "חדש על המדף" מקיפים
חוויית הפיצה הטריה והאיכותית בעולם ממשיכה להתרחב בישראל: רשת הפיצריות הבינלאומית "PAPA JOHN'S" המונה מעל 6,000 סניפים ברחבי העולם, תתרחב עם 4 סניפים חדשים בחודש הקרוב ותמנה, עד סוף השנה, 25 סניפים בפריסה ארצית - ההשקעה בהתרחבות זו נאמדת בכ-5 מיליון שקל
בשבוע שעבר ,נסענו לבית החולים ספרא, שיבא תל השומר. גיורא מ-EV MOTORS הסיע אותנו בהתנדבות לאסוף פיצות לילדים שפאפא ג'ונס תרמו לנו. בקיצור חשבנו שנעשה מעשה יפה של נתינה, מי ידע שנקבל כל כך הרבה כוח בחזרה?
הצלחה בלתי מוסברת של שני סניפים ישראלים קטנים, ברחובות וברמת גן, העלתה את ביל האריס, סגן נשיא רשת הפיצריות "פאפא ג'ונס" על טיסה ארצה, כדי לנסות ולהבין את סוד ההצלחה. בגילוי לב הוא מספר על הגידול במכירות על רקע הקורונה ומדוע הם עדיין לא פותחים סניף באיטליה
בחוץ משתוללת הסופה ואנחנו נהנים להכרבל על הספה, מול הטלוויזיה ולהזמין משהו לאכול. לקראת שיא הסערה, הלכנו לשמוע איך נערכים ללילה הקשה של השנה האנשים שיביאו לנו הביתה אוכל חם, בתנאים של קור קיצוני
פאפא ג'ונס משיקה טעמי פיצות חדשים, פיצה האט חוברת לגיא גמזו ומשיקה פיצה מאק אנד צ'יז, קרמוגית מתחדשת במילוי בייגלה, והבסט-סלר של צ'יטוס סוף סוף נוחת בישראל. טעמנו את כל מה שחדש על המדף
שיתוף פעולה טבעוני, שתי פתיחות מרגשות ואיטלקית אחת שמסתכלת לחול המועד בלבן של העיניים: החדשות הכי טעימות בישראל
Wonders of Nature, הסטארט אפ הישראלי בתחום תחליפי הבשר, משיק שיתופי פעולה עם רשת בתי הקפה לנדוור, משק ברזילי ורשת הפיצריות פאפא ג'ונס. במסגרת המהלך יציעו הרשתות לסועדים מנות מוכרות ואהובות עם תחליפי בשר
האם באמת צריך "עוד משהו" ליד המגש, מה הסיכוי שרשת אמריקנית תנחת כאן בשלום וכמה כל זה משנה כשיש בצק כזה?
הנחות טעימות למחוסנים, השקות טעימות לשותים וגם ניצנים ראשונים של חזרה מסעדתית לשגרה: חדשות האוכל
הפיצה היא אחת מאבני היסוד של התרבות הקולינרית ברחבי העולם. לכבוד יום הפיצה הבינלאומי סקרנו את התפתחות המאפה הפופולרי ואת הדרך שעשה מיוון העתיקה ועד לכמעט כל פינת רחוב בארץ ובעולם
לקח כמה שנים טובות עד שהשידוך הזה באמת יתרחש, אבל יכול להיות שהציפייה הייתה שווה את זה
נתנו לרשת הפיצות הגדולה מארה"ב לנחות ולהתמקם בנחת בסניף הראשון שלה בארץ והלכנו לבדוק מה יש לה להציע שאין לאחרות
הפיצה השלישית בגדולה בארה"ב, אחרי פיצה האט ודומינוס עושה עלייה ומתמקמת בפינת הרחובות דיזנגוף - ירמיהו בתל-אביב