לביבות עיג'ה אמיתיות
תפוחי אדמה, בצל, פטרוזיליה וכלום עבודה
תפוחי אדמה, בצל, פטרוזיליה וכלום עבודה
לכל עדה יש את המתכון המנצח שלה ללביבות של חנוכה, וכולן מקובלות עלינו
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
לכבוד שבועות לוקחת לימור תירוש את העיג'ה - לביבת הירק הסורית, ונותנת לה טוויסט נהדר עם שלל גבינות מפנקות, והשוס: חסכנו לכם גם את הטיגון
ציון מהסביח של ציון בשוק התקווה, מזכיר למונה את הפרק המיתולוגי מסנייפלד, נו ההוא עם המרק, אבל ברגע שהוא נותן את הביס הראשון בסביח עיג'ה לא אכפת לו יותר מכלום