אספרגוס: הגבעול שמבשר את האביב
הכי פשוט וכיף לחלוט אספרגוס, ואז לטבול בחלמון רך. אבל אפשר גם לעבוד על גרסה אלגנטית יותר: אורלי פלאי-ברונשטיין מגלה איך מכינים סיגר אספרגוס
הכי פשוט וכיף לחלוט אספרגוס, ואז לטבול בחלמון רך. אבל אפשר גם לעבוד על גרסה אלגנטית יותר: אורלי פלאי-ברונשטיין מגלה איך מכינים סיגר אספרגוס
לפי אינה קראבצקי, סיגר ממולא בשר ותבלינים הוא הדבר הבא. אספנו מקומות בהם תוכלו לאכול סיגרים, וצירפנו את מתכון הגמר