סחוג קל שאי אפשר להפסיק לאכול: כל בית צריך צנצנת
הוא הולך עם קציצות ובשר, מחבק יפה מאוד שקשוקה ומשתלב מצוין אפילו עם חביתה: אינס שילת ינאי מכינה את התבלין האולטימטיבי
הוא הולך עם קציצות ובשר, מחבק יפה מאוד שקשוקה ומשתלב מצוין אפילו עם חביתה: אינס שילת ינאי מכינה את התבלין האולטימטיבי
שרה בונן, אשפית המטבח התימני מכינה ג'עלה: ארוחה ליום צום, חג או שבת המורכבת ממנות משתנות. הפעם לומדים להכין סחוג, קציצות, סלט ומטעמי פול מצנעא
בצנצנת קנויה או עם אבן שמביאים במיוחד - כך תשיגו לעצמכם סחוג חריף. כתבה רביעית בסדרת הממרחים של לעשות או לקנות