אחרי 13 שנה: מל ומישל נסגרת
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
המסע המופלא אל מקורות הנילוס, בת אל לוי, חתונה ממבט ראשון, מל ומישל, אשלי בארטי, ווימבלדון, רכבות, מאוריציוס: מגזין סוף השבוע של וואלה! NEWS
מל ומישל היא אחת המסעדות האחרונות בת"א שמשמרות בנאמנות קסם אירופאי אינטימי מהסוג הישן, למי שמוותר על הקרחנה ומחפש מסעדה נעימה עם אוכל איטלקי מסורתי וטוב - זה ככל הנראה המקום
רושפלד נפרד ממיסטר קומאר ומביא מנות חדשות לגמרי לג'ונתן פוד קלאב, קלארו חוגגת 3, באברטו בגדרה משיקים ארוחות בוקר חגיגיות ועוד שלל חידושים במסעדות השונות. פותחים שבוע
חוות צוק מתארחת בברוט עם חגיגה של טלאים וירקות טריים, תפריט קיץ באגאדיר , פתיחתם של הבורגר פקטורי ופיצה ברוקלין בת"א ופרידה מפטיסרי ג'ראלד וגוצ'ה נחמני - מה קורה השבוע במסעדות?
שף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל נותן לכם 3 אופציות למנה עיקרית עם סטייל בסגנון איטלקי
מעציב להתאכזב באחד המקומות שאתה הכי אוהב אבל למרבה הצער, הממצאים במסעדת מל ומישל היו שיטתיים. אבי אפרתי חווה מפח נפש
תפריט קיץ חדש במל ומישל; פסטיבל טבעוני באנג'לינה הוד השרון ופתיחה מחודשת למועדון הקצינים של הג'ירף. כל מה שטעים השבוע
ארוחות בוקר חדשות במעדניית צוק בתל אביב, בופה סוף שבוע במסעדות אדום הירושלמית ופסטיבל יין בנמל תל אביב. מה ואיפה נאכל השבוע
פסטיבל שוקולד ברחבי הארץ, ארוחת שחיתות בפאפאס, תפריט חורף מנחם במל ומישל וחודש איטליה בקפה לנדוור - מה ואיפה נאכל השבוע?
במיוחד ליום האהבה, שלושה מתכונים קיציים, של ניר ויימן מטרטוריה מל ומישל בתל אביב: מרק קר, סקלופיני בבלסמי ועוגת שוקולד מושחתת
תפריטי קיץ חדשים במסעדות אל נור ואל סולטן הצפוניות, בראנץ' שבת בתרנגול הכחול,תפריט בריאות בקפה לואיז ומסעדת ARIA מארחת את מסעדת מחניודה. איפה נאכל השבוע
בסלט קליל, בצמוד למנת בשר עדינה או בקינוח מתקתק ועסיסי - השף יוגב ירוס ממסעדת מל ומישל עושה נפלאות למתכוני תאנים
אבי אפרתי מגיע למל ומישל בתל אביב כדי לבדוק את התפריט החדש ומוצא את עצמו נהנה מכל מנה ומאווירה איטלקית נעימה
פסטיבל עדות עם חצ'פורי ומפרום, תפריט יפני ללא גלוטן ביאמטויה ומחווה למסעדות ירושלמיות בפרידה קאלו. כל האירועים הקולינריים של השבוע
לרגל חגיגות 5 שנים למסעדת מל ומישל תפסנו את אחד השפים הטובים בעיר, יוגב ירוס, לשיחה על אוכל טוב
תפריטי קיץ חדשים ברוקח 73 ובליני, פסטיבל בירה בעמק האלה ופסטיבל ארוחות גורמה ב-79 שקלים, כל האירועים הקולינריים של השבוע הקרוב
פסטיבל יין בצפון ויריד מעצבים בליליות בייקרי - המלצות על כל מה שיעשה לכם נעים בבטן השבוע
מינסטרונה אביבי, ניוקי ריקוטה, פטוצ'יני במקרל ומעטפות פסטה ממולאות דלעת. סדנת פסטה טרייה עם שף יוגב ירוס
בלי טייקונים ויזמי ענק, עומדת מסעדת מל ומישל בסטנדרטים אירופאים של אסתטיקה וטעם. המבקר אבי אפרתי רושם הצלחה
השף יוגב ירוס משדך מוצרלה עם תפוזים וטונה אדומה עם שעועית בכתבה הראשונה מתוך פרויקט הסתיו
אחרי שכיבד אותנו במתכונים לפסטה ואפילו לנקניק בייתי, מתפנה יוגב ירוס השף של "מל ומישל" לפנק אותנו עם קינוח
אל תצאו נקניקים. צפו ביוגב ירוס, השף של מסעדת "מל ומישל", שמדגים איך עושים נקניק ברזאולה איטלקי
מעדיפים לקנות את הפסטה? מבינים אתכם. קבלו את המתכון של יוגב ירוס לרוטב
אנחנו הרוסים על הפסטה של "מל ומישל", ביקשנו משף המסעדה יוגב ירוס את המתכון שלו לפפרדלה ג'מבו שרימפס