6 מאפיות ששוות ביקור בת"א
התקופה הנוכחית היא ללא ספק תור הזהב של הקונדיטוריות והמאפיות, דווקא עכשיו כשכולם מחפשים בילוי קליל באוויר הפתוח, זה הזמן לתפוס קפה ומאפה מושקע, לסור לחלקת הדשא הקרובה (כל ההמלצות כאן בפנים) ולהנות מרגעים ראשונים של סתיו
התקופה הנוכחית היא ללא ספק תור הזהב של הקונדיטוריות והמאפיות, דווקא עכשיו כשכולם מחפשים בילוי קליל באוויר הפתוח, זה הזמן לתפוס קפה ומאפה מושקע, לסור לחלקת הדשא הקרובה (כל ההמלצות כאן בפנים) ולהנות מרגעים ראשונים של סתיו
למרות היותה קונדיטורית, מיכל בוטון חשבה שתצלח בקלות את הניסוי שלנו ותשתחרר מסוכר ומקמח במשך שבוע שלם. אז חשבה. כמה ימים בלי המתוק המתוק הזה לימדו אותה משהו על הרגלי האכילה שלה. ומכל הפיתויים, דווקא הקיגל הקדוש של בני ברק התגלה כמשהו שאי אפשר לעמוד בפניו
עונת התפוזים מאפשרת להכניס טוויסט קצת יותר מעניין לעוגיות - מיכל בוטון אופה עוגיות ארומטיות עם מיץ וקליפת תפוזים שמושלמות ליד כוס תה
לא עוד עוגת שוקולד של מסיבת גן. הקונדיטורית מיכל בוטון אופה עוגה של גדולים בשל המליחות, חמיצות והארומתיות שלה, עטופה בקרם חמצמץ
הקונדיטורית מיכל בוטון יוצרת קינוחים למסעדות נחשבות. "אני לא צריכה קרדיט", היא אומרת, "אמא לא צריכה קרדיט על הילדים שלה". מדור חדש עם האנשים הסמויים בתעשייה