הפרפקציוניסט
השף קונדיטור אלון שבו חוגג חצי שנה לחנות שלו, משיק קולקציית חורף חדשה, ומדבר על הכל - ג'נטרפיקציה, מתחרים, ביקורות, יחסי ציבור, ולמה לא הרגיש בנוח למכור אפילו קינוח אחד לפני שפתח מקום משלו
השף קונדיטור אלון שבו חוגג חצי שנה לחנות שלו, משיק קולקציית חורף חדשה, ומדבר על הכל - ג'נטרפיקציה, מתחרים, ביקורות, יחסי ציבור, ולמה לא הרגיש בנוח למכור אפילו קינוח אחד לפני שפתח מקום משלו
התקופה הנוכחית היא ללא ספק תור הזהב של הקונדיטוריות והמאפיות, דווקא עכשיו כשכולם מחפשים בילוי קליל באוויר הפתוח, זה הזמן לתפוס קפה ומאפה מושקע, לסור לחלקת הדשא הקרובה (כל ההמלצות כאן בפנים) ולהנות מרגעים ראשונים של סתיו