ביקורת יין: בוטיק ישראלי
לגימת יינות מיקב ברבדו וטריו מגלה שלפעמים יינות בוטיק כשרים וישראלים עשויים להיות מהנים ומקצועיים ביותר
לגימת יינות מיקב ברבדו וטריו מגלה שלפעמים יינות בוטיק כשרים וישראלים עשויים להיות מהנים ומקצועיים ביותר
אבי אפרתי לוגם עוד אדומים ישראליים, מתענג על הקריניאן של ויתקין ומתפעם מ"הסדרה הים תיכונית" החדשה של יקב רקנאטי
אבי אפרתי לוגם ארבעה יינות אדומים ישראלים חדשים - מיקבי כרמל, רמת הגולן וכרמי יוסף; ומוצא יין מצטיין אחד, חביב אחד ושני מאכזבים
מה שהכי טוב בגבינות של שבועות זה היין. אתם מוזמנים להרגיש כמו בפרובאנס, לסייר בין גפנים, לרחרח ולטעום יינות ותיקים וחדשים בשלושה יקבים כמעט צמודים בצפון. וגם גבינות
כרמי יוסף, יקב הפרופסורים, שחרר אל המדפים שני יינות חדשים ומצויינים. אבי אפרתי מאמין שעתידם עוד לפניהם