טרין קפה ובישקוטי
העוגה הזאת נועדה בדיוק כדי הרשים את האורחים עם שכבות של בישקוטים וטעמים עזים של קפה
העוגה הזאת נועדה בדיוק כדי הרשים את האורחים עם שכבות של בישקוטים וטעמים עזים של קפה
אוראל קמחי, שף מסעדת פופינה החדשה בתל אביב, משתעשע עם כרישה בשלוש צורות הכנה שונות: מרק כרישה בבישול ארוך, טרין כרישה וגבינה אפוי ורביולי כרישה צלוי
הבשלניות שני גפן וטל יעקב מלמדות אותנו להכין טרין חצילים וגבינת פטה שיפיל את האורחים מהרגליים
טארט אספרגוס ירוק, לצד טרין חציל וסלט טאבולה של מסעדת אלבאבור - שפים מרכיבים ארוחה צמחונית