למה אוכל חריף גורם לאף שלנו לדלוף? הנה ההסבר המפתיע
מי שאוכל חריף מכיר את התופעה - אחרי כמה ביסים האף מתחיל לנזול. אז למה זה קורה?
מי שאוכל חריף מכיר את התופעה - אחרי כמה ביסים האף מתחיל לנזול. אז למה זה קורה?
לתזונה שלכם, מסתבר, יש השפעות גם על תפקוד שלפוחית השתן. מחקרים מהשנים האחרונות גילו קשר ישיר בין צריכת מזונות מסוימים לבריחת שתן, בעיות בהטלת שתן ודלקות שונות באזור זה של הגוף. אלו המזונות שכדאי להימנע מהם
חוקרים מסין גייסו 27 נשים שביצעו שתי בדיקות, בהן נמצא שתמונות של אוכל חריף, כמו קארי, יכולות להפחית את רמת הכאב של מי שבוהה בהן. אם אתם חושבים שתוצאות המחקר מוזרות חכו שתשמעו איך עשו אותו - ואנחנו עדיין מחכים לתוצאות של בדיקה דומה על סחוג וחזרת
הוא הולך עם קציצות ובשר, מחבק יפה מאוד שקשוקה ומשתלב מצוין אפילו עם חביתה: אינס שילת ינאי מכינה את התבלין האולטימטיבי
מחסור עולמי בצ'ילי הפך את הרוטב הזה, שהומצא בארה"ב על ידי מהגר סיני ב-1980- ועולה לרוב כמה דולרים בודדים לבקבוק, ליקר המציאות. כמה יקר? 70 דולרים לנוזל האדום, הסמיך והחריף, שמבוסס על צ'ילי ושום
על פי הדיווחים, השחקן פונה לבית חולים עם כאבי בטן קשים. הסיבה - הוא אכל פלפל חריף. האם זה בכלל אפשרי לסבול ככה מחריף ואיך זה קורה?
למי שמחפש את הקיק הנוסף בארוחת הבשרים שלו, אינס שילת ינאי הכינה לנו שני מטבלים פיקנטיים שמתקתקים בכמה דקות
מכורים למתוקים? אנשים כל הזמן מזהירים שאתם מגזימים עם המלח? מנשנשים חטיפים פריכים בשעות הקטנות של הלילה? כל הדברים האלו, מתברר, יכולים להעיד המון על מבנה האישיות הייחודי שלכם
חזרת היא מסוג המאכלים שאוהבים נורא או ששונאים, ואנחנו ממש מקווים שאתם בצד שאוהב, כי מדובר בשורש בריא במיוחד שיכול לעשות עבורכם לא מעט טוב
החודש, באיחור אופנתי, הושק בישראל רוטב טבסקו סקורפיון, החריף פי 20 מזה הקלאסי, טעמנו, ועדיין שורף לנו קצת בפה
ירדן בן-דור, משוגע על חריף ועל הרפתקאות קולינריות, החליט שרוטב הטבסקו הקלאסי לא מספיק חריף בשבילו, אז הוא יצר קשר עם מגדלי פלפלים חריפים בערבה, והכין טבסקו ביתי לגמרי בעצמו, כזה שגרם לו לדמוע מרוב חריפות, בדיוק כמו שרצה, רוצים גם? הנה המתכון
זהירות - חריף: ממשלת תאילנד החלה לעודד תירות גאה, אז כדי לוודא שאתם מוכנים לחופשה הבאה שלכם, יצאנו אל KHAO SAN - TEL AVIV - פסטיבל תרבות תאילנדי שנערך בנחלת בנימין, ל'אתגר החריף', ועוד בשידור חי
למזון חריף יש לא מעט יתרונות בריאותיים, אבל הגוף שלנו בדרך כלל לא מגיב אליו באלגנטיות - מאף דולף לעיניים דומעות, ובחלק מהמקרים גם ריצה בהולה לשירותים. שאלנו את ד"ר עידן גורן למה זה קורה | אני רק שאלה
חוקרים גילו קקטוס ממרוקו שמייצר חומר חריף הרבה יותר מכל פלפל חריף, וכעת הם בוחנים את האפשרות להשתמש בו כמשכך כאבים ארוך טווח עבור אנשים שסובלים מכאבים כרוניים
כולם יודעים שמי שסובל מחילוף חומרים איטי יתקשה לרדת במשקל. הבעיה מתחילה כשמנסים לייעל את התהליך באמצעות עצות שעשויות אפילו לעשות את ההיפך. האם באמת צריך לצום מדי פעם ולהרבות באכילת חריף כדי להאיץ את המטבוליזם שלנו? אז זהו שלא
מדובר באחד מהירקות הכי נחקרים של המדע, כך שיש לנו תשובות מבוססות עבורכם. מעזרה נגד השמנה, דרך הארכת חיים ואפילו עזרה במניעת סרטן - תתחילו להכניס יותר חריף לחיים שלכם
לקחנו 6 גברים והושבנו אותם מול 3 סוגי חריף: טבסקו, סחוג ופלפל ירוק חריף. מי נשבר ראשון, מי לא הפסיק לדמוע ומי אכל 2 פלפלים חריפים כאילו הוא מנשנש חסה?
לא רק ליום העצמאות: מתכון לנתחי פרגית שחומים ועסיסיים במרינדה חריפה עם שום ועשבי תיבול המוגשים לוהטים לצד סלט שומר טרי ורענן
לתימנים יש את הסחוג, ולטוניסאים את האריסה: ממרח פלפלים חריף שמוסיף עניין לכל מנה, בין אם מדובר בסנדוויץ' עם טונה ולימון כבוש או בתבשילים ארוכים
אחרי שטועמים את הפסטה הזאת, קשה מאוד לחזור לרוטב העגבניות הסטנדרטי. ספגטי פשוט ומהיר ברוטב עגבניות חריף עם עגבניות שרי ושום
שוב נסחפתם עם החריף והפה בוער? עשו לעצמכם טובה, ואל תגישו את היד לכוס המים הקרובה. לא רק שהיא לא תעזור, היא תחמיר את המצב. רוצים לדעת מה ההסבר המדעי לזה? כנסו כנסו
זו כנראה ההתערבות הטיפשית ביותר אי פעם: שני אחים דנים החליטו לטעום את סוגי הצ'ילי החריפים ביותר - והכול בשביל סכום זעום. התוצאה: צרחות, דמעות, נזלות ותגובות זועמות של גולשים