קראנצ'ים, פיקנטים ובעיקר ממכרים: סיגרים מרוקאים
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
את הרוטב הפורטוגזי המפורסם הכי טעים לשפוך מעל עוף ולצלות בתנור עד שהוא הופך לעסיסי בפנים ופריך- שחום בחוץ, אבל הוא מצוין גם בכריכים וסתם לטבול עם לחם לבן. במיוחד עבור אוהבי החריף
משה בדש ממשיך את הצלחת רשת הנקניקיות שלו ומציג את מלחמתו במס הכנסה ואת ספריו בנושא