סיגרים במילוי בשר
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאיים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאיים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
בשיתוף עוף טוב, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את הרוטב הפורטוגזי המפורסם הכי טעים לשפוך מעל עוף ולצלות בתנור עד שהוא הופך לעסיסי בפנים ופריך- שחום בחוץ, אבל הוא מצוין גם בכריכים וסתם לטבול עם לחם לבן. במיוחד עבור אוהבי החריף
משה בדש ממשיך את הצלחת רשת הנקניקיות שלו ומציג את מלחמתו במס הכנסה ואת ספריו בנושא