סיגרים במילוי בשר
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאיים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאיים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
הם אקסטרה קראנצ'יים, יפהפיים, עושים חשק לגנוב הישר מהמחבת וטומנים בתוכם מילוי עוף עדין ונהדר שמזכיר לכולנו למה אי אפשר לעמוד בפני סיגרים, כי רק עוד אחד, ועוד אחרון ודי. מתכון נפלא של רחלי קרוט לסיגרים שהם חלום, מתוך חוברת המתכונים המרגשת "תוצרת בית"
בבית המשפט המחוזי בירושלים נמשכה עדותו של כורש ברנור, מי שחקר את נתניהו מטעם משטרת ישראל. פרקליטו של רה"מ, עו"ד עמית חדד, שאל את ברנור מדוע הוא לא פנה באופן ישיר למנהל לשכתו של נתניהו כדי להבין מי רכש את הסיגרים. ברנור: "בדקנו עם מספר אנשים"
אפשר להגיד על נתניהו הרבה דברים רעים, אבל חיבתו להנאות החיים, כפי שמשתקפת מהעדויות בתיק 1000, היא בפירוש לא עילה לגינוי. אם כבר, היא ראויה להערכה
לא מעט כדורגל הולך לשטוף אותנו בשבועות הקרובים, וכדאי להתמודד עם זה בדרך הכי טובה שאפשר, לא?
רשת האלכוהול והסיגרים Hermitage פותחת סניף ראשון במרכז: מקימה חנות ענק בראשון לציון עם למעלה מ-2,000 מותגי אלכוהול ובהשקעה של מעל 16 מיליון שקל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ראש השנה של אבי ביטון לא שלם בלי המנה הראשונה הזאת - סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר. ויש לו גם טריק שיהפוך את הבשר לעדין במיוחד
ראש הממשלה סיפק לחוקריו בתיק 1,000, הבוחנת קבלת טובות הנאה מאיש העסקים ארנון מילצ'ן, הסבר מפתיע שבגינו לא יכול היה לצרוך את כמות הסיגרים המיוחסת לו. לפי פרסום בערוץ 10, נתניהו טען כי יש לו בעיה רפואית שמונעת ממנו לעשן
וואלה! NEWS בשיתוף פגסוס, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הוא צר, ארוך, ריחני ונחשב לסמל הנהנתנות. הסיגר הקובני הפך במשך השנים למותג עולמי נחשק, כשלא מעט מנהיגים, ידוענים וחובבי עישון נהנים להחזיקו ביד ולהפריח עשן לאוויר, אז מה הקובנים יודעים על סיגרים שאנחנו לא? הכל בסרטון
שר האוצר חתם כבר הערב על הצו שיביא עמו עלייה חדה במחיר הסיגריות, הסיגרים, הסיגרלות והטבק. המעשנים כועסים: "אי אפשר היה לחכות רגע, לתת לנו להביע דעה על המהלך?"
לא רק נחלתם המלאה של אולמות האירועים. במדור הקבוע מכין השף אבי ביטון מכין מנה קלאסית ומודרנית. הפעם עם סיגר
במולדת הסיגרים הטובים בעולם הסתיים הפסטיבל השנתי לכבוד מקל הניקוטין היקר בעולם. בקובה מקווים כי היבול המשובח השנה יגרום לאנשים נוספים להתמכר לתענוג האוראלי
קסטרו בלחץ: המשבר הכלכלי העולמי פגע בביקוש למוצרים רבים בניהם גם בביקוש לסיגרים הקובנים המפורסמים
לפני שנה היא ישבה שם על הבר עם שטר של מאה שקל בכיס, היום דנה מלמד עובדת במטבח של המסעדה היוקרתית הזאת
אלינוער רבין עושה כבוד לתמר, אחד המתוקים של שבעת המינים, ומגלגלת אותו בעלי פילו יחד עם אגוזים, גבינת צאן וטימין. פרוייקט משותף של וואלה! אוכל ומועצת הפירות