מדריך הבישול: גפילטע פיש כמו של סבתא
לכל אחד יש את הדרך שלו להכין גפילטע פיש, אבל ספק אם יש אדם שמבין יותר מאשר יענקל'ה רוט ממסעדת קלופס. נסו את המתכון שלו, ותראו כיצד זה הופך להיות המתכון הקבוע שלכם
לכל אחד יש את הדרך שלו להכין גפילטע פיש, אבל ספק אם יש אדם שמבין יותר מאשר יענקל'ה רוט ממסעדת קלופס. נסו את המתכון שלו, ותראו כיצד זה הופך להיות המתכון הקבוע שלכם
לכל אחד יש את הדרך שלו להכין גפילטע פיש, אבל ספק אם יש אדם שמבין יותר מאשר יענקל'ה רוט ממסעדת קלופס. נסו את המתכון שלו, ותראו כיצד זה הופך להיות המתכון הקבוע שלכם
אפשר להרכיב מהחיפושים של כולנו ארוחה מאוד-מאוד גדולה, ומאוד-מאוד אקלקטית. בתיאבון!
מפעל "מצות אביב" חוגג 135 שנים של אפיית מצות, שיא ישראלי למפעל מזון פעיל. לכבוד האירוע ועם פתיחת העונה הבוערת שלהם, כינסנו את המשפחה שמאחורי התופעה לשיחה שבה הסתבר גם היכן ממוקם המפעל הגדול בעולם לגפילטע פיש
דגי הקרפיון מגיעים לארץ מחו"ל ומשמשים לתעשיית המאכל המסורתי. אולם בשל עלייה בעלויות ההובלה של סחורות בעולם, פחת היקף הייבוא. כדי להבטיח שלא ייווצר מחסור בחגים, המגדלים בישראל מתחייבים לספק את הכמות הנדרשת לתעשייה. "דוגמה חיה לחשיבות החקלאות המקומית"
אנחנו יודעים מה אתם חושבים, ובדיוק בגלל זה השגנו מתכון מושלם עם טאץ' ים-תיכוני, רוטב משגע ולא מעט טיפים
היום שאחרי החג מעמיד אותנו מול מציאות של שאריות. עם קצת עיבוי של ירקות ותבלינים אפשר לאלתר איתן וליצור מנות מצוינות. למשל תבשיל קארי מגפילטע פיש על אורז לבן
בין אם מתים עליו ובין אם מתעבים, הגפילטע פיש הוא אחד מסמליו הבלתי מעורערים של החג. קבלו טיפים למי שלא מסתפק בפתיחת צנצנת מהסופר, אלא מכין בעצמו את המאכל המסורתי
תחרות מאסטר גפילטע פיש הראשונה נערכה בבית דיור מוגן, בית בכפר. במקום הראשון זכתה אביגיל רואימי שמכינה גפילטע מעל 50 שנה. ויש גם מתכון
גיא פינס מכניס את עומר מילר אליו הביתה כדי להכין לו גפילטע פיש ממתכון של סבתות ולהראות לו מי הבשלן האמיתי בשכונה
וגם: תבשיל ירקות ותמרים, סלט חיטה ותפוחים וג'לי רימונים 'בא טבעי' פותח שנה חדשה בלי לערוף ראשים
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון
דייגי הארץ מתכוננים במלוא המרץ לעונת השיא של הקרפיון - הלהיט של ארוחת החג של ראש השנה. מבט מקרוב על הדג שהולך להשתלט על שולחן האוכל
גפילטע-טונה, קרפלעך חומוס וברולה חרוסת. רון ביאלה עושה קצת סדר בארוחת החג, ומוסיף טוויסט אישי ובריאותי על המתכונים המסורתיים
15 תלמידים התמודדו בגמר אליפות ישראל לנוער למתכוני גורמה של גפילטע פיש. אדר ריכטר טעמה דג על הבוקר