לא קופאים על השמרים: מעצמת הלחם התל-אביבית
ביחד עם שותפו, הצליח השנה יובל שניר להפוך את הבר לחם להרבה יותר מסתם מאפייה. בראיון מיוחד הוא מסביר איך שאיפה למצוינות מנחה אותו באפייה - וגם במכירה ללקוח
ביחד עם שותפו, הצליח השנה יובל שניר להפוך את הבר לחם להרבה יותר מסתם מאפייה. בראיון מיוחד הוא מסביר איך שאיפה למצוינות מנחה אותו באפייה - וגם במכירה ללקוח
נשארתם עם גבינות משבועות, וזקוקים לרעיונות יעילים לשימוש בהן? האופים של בר לחם מנאות אפקה בת"א מנדבים מתכונים ללחם עשבי תיבול וללחמניות עם זיתים וגבינות