המקום שהולכים אליו בשביל לאכול בשר
ביקרנו אצל ניני נוף במקום של בשר, ושמענו מהמומחה למה תמיד יעדיף בקר ישראלי טרי וקיבלנו את הטיפים המושלמים להכנת פילה בקר על מחבת בבית
ביקרנו אצל ניני נוף במקום של בשר, ושמענו מהמומחה למה תמיד יעדיף בקר ישראלי טרי וקיבלנו את הטיפים המושלמים להכנת פילה בקר על מחבת בבית
ביקרנו אצל ירון קסטנבוים במסעדת הבשר הפופולרית שבשוק הכרמל, M25, שם הוא הסביר למה יעדיף תמיד בקר ישראלי בגידול מקומי והכיר את נתח הפלאנק העשיר בטעמים
עושים על האש עם חברים? רוצים לפנק בארוחה מענגת? צפו בשף ניר צוק מציע מתכון מנתח קצבים ישראלי עם תוספת פיקנטית
השף ניר צוק מגיע לתחנת כיבוי אש בפתח תקווה כדי לפנק את הלוחמים במתכון מנצח מבשר ישראלי. והפעם: נתח קצבים בעגבניות שרופות ונתח שייטל בסגנון טטאקי על סלט עלים