ליי פו: דוכן הכיסונים האסייתי שתמיד רצינו כאן
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד
איילה ג'ני מכינה לחמניות באן מאודות ואוויריות במיוחד שאפשר למלא בכל מילוי שאוהבים - אז למה לא למלא אותן במילוי טוניסאי של לימון כבוש, אריסה, ביצים קשות ואם תרצו אפילו טונה ביתית?
גם השבוע אנחנו מפרגנים ל-5 מיזמים קולינריים קטנים, שנולדו בעקבות הקורונה, והפעם: עסק משפחתי של מאפים משגעים, מיזם אסיאתי של לחמניות באן, סלסלות הפיקניק שייקחו אתכם עד עין כרם, ערכות אפייה של מלכת הג'לי וארוחות הקיטו של עודד טלמור
במסעדות בנדיקט חוגגים במהלך כל החודש את פברואר עולמי, עם ארוחות בוקר מפתיעות מרחבי העולם. אנחנו לא יכולנו להישאר אדישים ללחמניות הבאו במילוי תבשיל אונטריב ברוטב סיני ומיד השגנו את המתכון
השף המפורסם ישראל אהרוני התארח באולפן וואלה ודיבר על ההצטרפות למאסטר שף, על הרשת החדשה שבדרך, חשף שיש גם תכנית טלוויזיה על האש וגם גילה איזה ראמן הוא אוהב לאכול חוץ משל הירו
אחרי שבעה ימים של לביבות, סופגניות, ספינג'ים ושאר מטוגנים, בנר השמיני אפשר בהחלט להניח את השמן בצד וליהנות מהמתכון של המזללה האסייתית דה באן לסופגניות מאודות במילוי שוקולד