שריפה השתוללה במסעדת איציק הגדול ביפו
ארבעה צוותים של כבאות והצלה פועלים במקום מאז שהתקבל הדיווח על השריפה. הצוותים, בפיקודו של מפקד המשמרת רב רשף יובל שאשא, מסתייעים במנוף
ארבעה צוותים של כבאות והצלה פועלים במקום מאז שהתקבל הדיווח על השריפה. הצוותים, בפיקודו של מפקד המשמרת רב רשף יובל שאשא, מסתייעים במנוף
קאמבק בוקר משמח, חגיגה קרניבורית והתפשטות מוצדקת: החדשות הטעימות של ישראל
בערך כמו כספומט, אבל יותר טוב ממזומן
אחרי שנודע באיכות ובמחירים הגבוהים, "איציק הגדול" פתח גם דוכן שווארמה במרכז יפו. הבשר, כפי שניתן לצפות, משובח, אבל הסכום המטורף ששילם והמנה המאוד לא מתגמלת הוציאו את דוד רוזנטל רעב ובעיקר כועס
18 שנה של תורים ארוכים, הרבה בשר משובח ואורחים כמו סטנלי פישר ואביגדור ליברמן שמגיעים לאכול. ניסינו לפצח את סוד הקסם של איציק הגדול
אז מהו סוד ההצלחה הפנומנלית של מסעדת איציק הגדול ביפו, שמפוצצת בסועדים כבר 17 שנה? אבי אפרתי סבור שהסיבה אינה נעוצה דווקא באוכל (הלא רע), והוא מנסה לפצח את הנוסחה