לחמניות קונצ'אס מתוקות
במקום להכין עוד לחמניות, מירב שיינר עושה נשנוש בלתי נשכח. תתחילו לשנן, קוראים להן קונצ'אס, והן לחמניות מקסיקניות מתוקות בצורת צדפה
במקום להכין עוד לחמניות, מירב שיינר עושה נשנוש בלתי נשכח. תתחילו לשנן, קוראים להן קונצ'אס, והן לחמניות מקסיקניות מתוקות בצורת צדפה
מתכון זריז של סלט פסטה פוזילי מקסיקני עם תירס, עגבניות שרי, בצל ושעועית, שיסדר אתכם כשאתם רעבים וחייבים מנה מושקעת זריזה
מערבון עם סוף טוב על שני יהלומים גולמיים בעיר היהלומים המיתולוגית
סלט קלאסי בטעם מעט שונה עם קרוטוני טורטייה מפנקים, שמקבל גרסה פיקנטית וחריפה
השף נועם כרמון מנצל את עונת התירס ומכין אלוטה בסגנון מחוז וואחקה המקסיקני, עם סלסת צ'יפוטלה חריפה, שמשתלבת מעולה עם התירסים המתוקים שיש לנו בארץ
עד לא מזמן היא עשתה 100 דולר ביום טוב. עכשיו היא עושה 100 דולר בכל הזמנה
יכול להיות שייקח לכם קצת זמן לזהות את המקום, אבל זה חלק מהקסם, ומלכתחילה המרגריטה תעזור מהר מאוד לאזן רגשות
ניר מסיקה יצא למסע מקסיקני קצר אך אינטנסיבי, וחזר עם שבוע שלם של חגיגות סומברריות
עיצמו עיניים ודמיינו שאתם על חוף אקזוטי במקסיקו, הבריזה מלטפת אתכם, המוזיקה חודרת לליבכם ואתם לוגמים טקילה שמוגשת לשולחן לצד מנת דגים מדהימה. עכשיו פיקחו את העיניים וצאו לבילוי במסעדת חוף טולום האילתית, כי אם אתם רוצים להרגיש כמו במקסיקו, זה המקום
הטיול הגדול של אחרי הצבא לא קרה, ואנחנו הרווחנו
סצנת אוכל הרחוב התל אביבית מתחדשת עם טאקו&קושי, מזללה חצי יפנית חצי מקסיקנית, עם אוכל טוב ומחירים סבירים. דוד רוזנטל נפל עליהם ממש בימי הפתיחה, אבל בא בטוב
דוד רוזנטל, חושד בטורטיות, באוכל מקסיקני כשר, וגם קצת בנס ציונה, אז איך כל זה התחבר לארוחת צהריים נהדרת?
דמיינו ספסלי קק"ל על החוף של סן דייגו, דמיינו אל קמינו על כביש מספר 1, דמיינו רכבת קלה שעולה מהאבק
כי הקורונה אולי טילטלה פה את עולם האוכל, אבל יש אנשים שהצליחו להסתכל לה בלבן של העין - ולחשוב
כך נכתב על מסעדת טורטה המקסיקנית שבאילת באחת מעשרות ההמלצות הנלהבות של לקוחות שמתפרסמות באתר Tripadvisor הבינלאומי ובדף העסקי של Google. נכנסנו לראות, לטעום ולהתרשם וגם אנחנו התלהבנו
למערכת "המומחים" הגיעו שמועות כי תיירים ותושבי ירושלים והסביבה מגיעים אליו ללא הפסקה, קפצנו גם אנחנו לראות במה מדובר, הגענו רעבים ויצאנו מאוהבים בטעמים הייחודים
מסעדת מקסיקנה שבשרונה מרקט הופכת בין התאריכים 30.10 ל-1.11 למתחם מיוחד שמשלב אוכל ותרבות לכבוד החג המקסיקני עם ספיישלים בתפריט, איפור חג מיוחד, המון טקילות וסדנאות קולינריות
במשך שלוש שנים עבד פאוור קאפל מקסיקני-ישראלי על לואיס טאקוס, טאקרייה הקטנה שנפתחת בימים אלה בירושלים ומגישה טאקוס מקסיקניים אותנטיים וגם כשרים
מזללת טקס מקס קטנה נפתחה בעיר התחתית ומביאה את בשורת האוכל השמח לחיפה. כל הפרטים על המקסיקנית הלוהטת החדשה -טאקו סלאש
החזרה לשגרה אחרי ארוחות החג והנסיעות לחו"ל לא חייבת להיות מבאסת. אפשר לשחזר את החוויות האקזוטיות עם ארפה מקסיקנית במקום סנדביץ' ועוגת טרס לצ'ס לקינוח. מתכונים של השף איתמר דוידוב מתוך הספר מקסיקו אהובתי
אז מה אם לא טסתם למקסיקו, יש לנו פיצוי הולם ב-10 דקות הכנה ובלי לצאת מהמזגן - מוקפץ פילה עוף מקסיקני עם פלפלים צבעוניים ואבוקדו שמגלגלים בטורטיה. אם אתם ממש רוצים להשקיע, תדאגו גם למרגריטה קפואה בצד
הטרנד המקסיקני שקצת דעך בשנה האחרונה, חוזר ובגדול עם טאפאצ'ולה, מסעדה לוהטת שמשרתת את עובדי המשרדים מסביב בצהריים ואת הבליינים של הערב והלילה. בואו במונית, יש מרגריטה
סוד הקסם של הקסדייה המקסיקנית הוא שהיא אהובה במיוחד על כל בני המשפחה. עם גבינת שמנת בין השכבות וירקות, מדובר בארוחת ערב קלילה ומושלמת שמתאימה לכל יום בשבוע
אבי ביטון פותח שולחן מקסיקני שמח וצוהל לכבוד פורים. בהשראת הטאקרייה הוא מרים לכם פיאסטה הכוללת צ'ילי קון קרנה, גוואקמולי, סלסת עגבניות וטורטיות כמובן
טרנד האוכל המקסיקני מתפשט - הטאקוס והקוקטיילים מגיעים גם לקריית חיים. תכירו את מסעדת מקסיקניז בניצוחו של השף אורי ארנון, חלק מרשת צפונית שתיפתח השבוע סניף ראשון בקריות
הבאזז סביב מזללת קרייב האמריקאית בירושלים היה גדול. ביקור במקום הכשר מגלה שמגישים כאן בכלל מישמש מבולגן של אוכל מקסיקני בתיבול אסיאתי
חשבתם שאפשר לאכול אוכל מקסיקני רק במסעדות? טעיתם. הנה מתכון לטאקוס מלא בכל טוב וטעים, שלוקח פחות משעה להכין. רק להוסיף מרגריטה ואתם מסודרים
מתחם ענק בשם אמריקה נפתח השבוע בבית ציוני אמריקה בת"א, והוא כולל בתוכו בית קפה, בר, מסעדה מקסיקנית ומסעדה של אוכל אמריקאי מושחת ומנחם. גולת הכותרת: עוף מטוגן על וופל וטאקו ממולא בשווארמה ואננס
העסקית משתלמת, האוכל טעים ולא שגרתי אז למה הקהל לא מגיע לצהריים? כנראה שאנשי הבר צריכים לעשות את הסוויץ' הנדרש כדי להפוך מבר היפסטרי למסעדה לגיטימית
ארוחה מקסיקנית היא דרך נפלאה לחגיגה ביתית. מכינים צ'ילי קון קרנה, פריחולס , אורז מבושם וגוואקמולי ומניחים על השולחן לצד ערימת טורטיות חמימה. כל אחד מגלגל לעצמו את הטורטיה שלו ומי שרוצה להשקיע עוד טיפה יכול גם להוסיף סלט עגבניות חריף וקערית עם שמנת חמוצה
אחרי טרנד המסעדות המקסיקניות קבלו את הגל הבא: מסעדות שוק בסגנון מקסיקו. מסעדת מקסיקנה מצטרפת ופותחת מקום חדש בשוק צפון בת"א בו המנות מוגשות במחירים נגישים ובמעטפת שוק צבעונית ועליזה
גילטי פלז'ר: סצנת אוכל הרחוב בארץ ממשיכה לצמוח, והפעם מדובר בדוכן קטנטן בתוך ההמולה של שוק הכרמל, אותו פתח עולה חדש ממקסיקו. בתפריט: מנה אחת בלבד, לוהטת במיוחד
מנה קלילה שמתאימה בדיוק לימים החמים שעומדים להשתלט עלינו בחודשים הקרובים. טורטיות צמחוניות במילוי מהיר הכנה של מנגולד ושעועית, אפויות ברוטב חריף עם גבינה
השף איתמר דוידוב ("טרז פזוס") טייל לאורכה ולרוחבה של מקסיקו מעוררת החושים. על הדרך, הוא אסף גם מתכונים לארוחות בוקר שוות במיוחד, אותם הוא החליט לחשוף כאן לראשונה
מסעדת "טקס-מקס" משוחררת, הפונה למבוגרים וילדים ובמחירים נמוכים היא בדיוק מה שצריך בקיץ הישראלי. כמה חבל שהאוכל כל כך ירוד וחסר שמץ של כיף המאפיין את המטבח המקסיקני-אמריקאי
פטנט פשוט במהלך האפייה יהפוך את הטורטייה לכיס בצק שאפשר למלא בקלי קלות. אורלי פלאי מציעה לבנות בחופש הגדול תחליף זריז לדוריטוס ולביסלי: מסיבת טאקו מקסיקנית עם עוף, שעועית וסלסה
השף מוטי דורון מנהל בשותפות עם אהובתו לשעבר, פעילה חברתית מקסיקנית, מסעדה וחנות שמלמדים את המקסיקנים לאכול בריא. נשמע כמו התחלה של טלנובלה?
הטרנד המקסיקני מתפשט להרצליה: תכירו את מקסיקלי - סנונית ראשונה וצבעונית ברשת חדשה של האחים ירזין, שהיא גם בת דודה רחוקה לרשת מוזס
הטרנד המקסיקני ששוטף את תל אביב לא פוסק. תכירו את לוס ברנינג טאקוס, מסעדה מקסיקנית חדשה עם בשורה: המנה היקרה ביותר בתפריט תעלה 47 שקלים
איתמר כהן, השף והבעלים, של מסעדת צ'וראסקו משתף במתכון שנוצר כמחווה וגעגוע לתקופת הכשרתו הקולינרית במקסיקו
הפאסט קז'ואל הוא תת הז'אנר של המטבח המקסיקני, שצמח בארה"ב - אוכל מהיר, אבל איכותי. השף איתמר דוידוב מדגים איך מכינים מנות קלילות: חזה עוף במנגו וראפ לילדים
חשבתם שנאצ'וס קונים רק מוכנים? טעות. אפשר לייצר בבית, ובקלות. השף איתמר דוידוב מלמד איך מכינים נאצ'וס מטוגנים או אפויים, ומוסיף מתכונים לפריחולס עדשים ולראפ אבוקדו
איתמר דוידוב כבר היה שף מנוסה כשהתאהב במטבח המקסיקני. בחודש הקרוב הוא יחשוף את סודותיו של המטבח העשיר, הסוער והצבעוני הזה. והשבוע: מתכונים ממטבחי וואחקה
האח הקטן והשובב של הלימון הוא פרי הדר עסיסי, מלא אופי וטעמים אקזוטיים. שף איתמר דוידוב מכין ארוחה בניחוח מקסיקו עם ליים טרי וירקרק
מה פשר הבאזז שמייצרת הטאקרייה של האחים ירזין? על שום מה מצטופפים שם בתור? אבי אפרתי סבור שהמקסיקנית החדשה אולי אינה מקום נורא, אבל רחוקה מלהיות טובה
האם המטבח המקסיקני לא התחבב על הישראלים כי הוא פשוט לא מתאים לנו? ואולי לא ידעו להכין אותו נכון? הייתכן שהמקומות החדשים ישנו את המגמה?
אוכל מקסיקני זה לא רק קסדייה ובוריטו, סלסה וגוואקמולה. השף איתמר דוידוב, המתמחה במטבח המקסיקני, מגיש 3 מתכונים למרקים לוהטים
שני שותפים החליטו לייבא לתל אביב את הטרנד שמציף עכשיו את לונדון וארצות הברית ופותחים מסעדת פרש-מקס - מזון מקסיקני מהיר וטרי